• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.07.2018

13:13

ŠOU NA EGZITU! Grejs Džons i Bajaga obeležili treće veče festivala!

Showbiz

ŠOU NA EGZITU! Grejs Džons i Bajaga obeležili treće veče festivala!

Podeli vest

Pretposlednje večeri Egzit festivala u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi Grejs Džons je publici pružila priliku da čuju neke od najvećih hitova muzičke istorije

Iako je početak koncerta kasnio gotovo sat vremena, publika je strpljivo sačekala prve taktove "Slave to the Rhythm", a Grejs ih je sa bine, uz gromoglasni potvrdan odgovor, zapitala - "da li me još volite".

Gromoglasni aplauzi su pratili ovaj koncert, a kao predgrupa za ovaj "čas muzičke kulture i istorije", nastupili su prvi put na Egzitu Bajaga i instruktori, koji su napravili jednu od najboljih žurki sinoć na Mejn stejdžu (Main Stage). Pred same nastupe glavnih zvezda, publika je mogla da zapazi na video bimovima ispred glavne bine reklamu za novi festival "No Sleep" koji je najavljen na konferenciji za novinare.

Tanjug

Elektronska bina Dens arena (Dance Arena) ugostila je londonski produkcijski trio Discipls (Disciples), koji su na na muzičkoj sceni postali poznati po hitu "How Deep Is Your Love" na kome su sarađivali sa Kalvinom Harisom (Calvin Harris). Poslednji je na Dens arenu izašao Mladen Solomun, poreklom iz Bosne i Hercegovine, koji je i prošle godine zabavljao publiku na ovoj elektronskoj bini.

Ostalo je još jedno veče ovogodišnjeg Egzita, a organizatori su u procenama naveli da je za prva dva dana kroz Petrovaradinsku tvrđavu prošlo oko 90.000 ljudi. Egzit se završava u ranim jutarnjim časovima na Dens areni, a nakon toga publika će moći da poseti i Egzitov Sea Dance fest u Buljaricama u Crnoj Gori, koji je najavljen za 31. avgust.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija