• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

20.08.2018

23:29

OTKRIVAMO! SLAVNI ROKER IMAO NEZGODU U SVOM STANU Na Boru Čorbu pao ormar! Hitno prebačen u bolnicu!

Showbiz

OTKRIVAMO! SLAVNI ROKER IMAO NEZGODU U SVOM STANU Na Boru Čorbu pao ormar! Hitno prebačen u bolnicu!

Podeli vest

Bora Đorđević je u četvrtak završio na ortopediji zbog bolova u nozi. Lekari mu konstatovali lakše povrede i preporučili mu mirovanje

Bora Đorđević završio je u četvrtak uveče na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica, jer je na njega pao orman i povredio mu nogu, saznaje Informer!

Pevač je hitno prebačen u bolnicu, gde su mu konstatovali lakše telesne povrede i previli mu nogu.

- Bora ni sam ne zna kako se desilo da orman padne na njega. Sve se odigralo u deliću sekunde. Odjednom je samo osetio jak bol i teret na nogama - kaže izvor blizak rokeru i dodaje da je sreća sreća što frontmen grupe "Riblja čorba" nije bio sam u stanu.

Pomoć prijatelja

- Prijatelj ga je odmah odvezao na Banjicu. Jedva je

Slučajnost

Ormar i ja smo dobro. Slučajno sam udario prstić na nozi, koji je poplaveo, pa sam preventivno otišao u komšiluk

Bora

pomerao noge, pa se uplašio da nije nešto ozbiljno jer već ima problem sa kičmom. Ima ukleštenje nerava, zbog čega je neretko prikovan za krevet. Ponekad ima nesnosne bolove, a najgore je što mu se u jednoj nozi gubi osećaj, pa se retko i oslanja na nju. Zato se prestravio kada je orman pao na njega. Kada je došao na Banjicu, lekari su ga detaljno pregledali i konstatovali lakše povrede. Rekli su mu da miruje nekoliko dana i da će biti kao nov - zaključuje naš izvor.

Kada su pacijenti videli Boru u bolnici, neki su hteli da mu traže autogram i da se slikaju, ali su odustali kad su shvatili da je povređen. On im je samo u prolazu mahnuo i otišao kući.

- Bora se uplašio da neće moći da nastupa, a ima zakazane tezge. Međutim, doktor mu je rekao da će se brzo oporaviti i da će za koji dan moći da se druži sa publikom. Bora je veliki radnik i već je spreman za nastupe - završava priču izvor.

Promenio ploču

Pozvali smo rokera da čujemo kako se oseća, a on nam je u prvi mah rekao da se to nije dogodilo i da su i "ormar i on dobro". Kada smo mu objasnili da smo bili na licu mesta i videli ga u bolnici, on je promenio ploču, ali ni ovog puta nije hteo da kaže šta se tačno dogodilo, već je u svom maniru poručio:

Sedam puta bio u gipsu

Bora Čorba je čak sedam puta lomio ruke i noge, zbog čega je morao da nosi gips. Najčešće je lomio ruke, a 1986. je, braneći gol ekipe Delirijum tremens, povredio Ahilovu tetivu, zbog čega "Riblja čorba" nije održala seriju koncerata.

- Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i do sada sam sedam puta nosio gips - rekao je svojevremeno pevač.

- Vrlo zanemarljivo. Vratima sam slučajno udario prstić na nozi, koji je poplaveo, pa sam preventivno otišao u komšiluk.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Magazin

Džet set

Srbija