• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

17.09.2018

22:45

ANASTASIJA: Nema para za koje bih ušla u rijaliti!

Showbiz

ANASTASIJA: Nema para za koje bih ušla u rijaliti!

Podeli vest

Cecina naslednica Anastasija Ražnatović kaže da nema tih para zbog kojih bi ušla u "Zadrugu". Mlada pevačica tvrdi da ne bi mogla da živi pred kamerama sa još pedeset ljudi:

- Nikada ne bih pristala da uđem ni u jedan rijaliti. Ne postoji novac za koji bih ušla u takav šou, gde bi me ljudi gledali i pratili 24 sata dnevno - jasna je Anastasija.

Ražnatovićeva dodaje da je jedan od razloga za ovu odluku to što ne bi mogla da bude odvojena od porodice.

- Teško bi mi palo da majku i brata ne vidim mesecima, da se ne čujem sa njima i da ne znam ni kako su, ni gde su. Stvarno, nikad mi nije ni na pamet palo da ulazim u takve programe - ističe pevačica.

I dok drugi grade karijeru rijaliti zvezda, Anastasija je odlučila da krene maminim stopama. Njenu drugu numeru napisaće žena koja je Ceci uradila najveće hitove:

- Marina Tucaković mi piše tekst za novu pesmu. Ne znam još da li će biti bržeg ritma ili neka balada. To zavisi od toga kako se tekst bude uklopio sa određenom melodijom - objašnjava popularna Tasa.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija