• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti.rs

24.03.2019

20:16

(VIDEO) "VAN GOG" BEZ STRUJE NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE! Publika svih generacija uživala u koncertu u "Kombank dvorani"

Showbiz

(VIDEO) "VAN GOG" BEZ STRUJE NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE! Publika svih generacija uživala u koncertu u "Kombank dvorani"

Podeli vest

Grupa "Van Gog" je u subotu, u rasprodatoj "Kombank dvorani" održala dvoipočasovni akustični koncert za pamćenje

Foto: Promo/Kombank dvorana

riredili su zvučno sasvim drugačiji, a opet, na poseban način, visokoenergetski i izuzetno emotivan nastup u kom su uživali posetioci raznih generacija, od male dece do najstarijih fanova. Bend se jeste u ovakvom izdanju već predstavio beogradskoj publici u „Belekspo“ centru krajem 2016, ali tada samo u prvom delu koncerta, dok se ovoga puta tokom cele večeri sviralo "na drva", kako voli da kaže frontmen Zvonimir Đukić Đule. 


Scenografija na bini bila je savršeno prilagođena ovakvoj večeri. Nameštaj, lampe, sve je bilo ukusno poređano, a Đule odmah je na početku uradio ono što je i najavljeno. Posle kratkog dramskog performansa, seo je za klavir, prikazao svoje zavidno umeće za instrumentom, i to je bio odličan uvod u „Viline vode“, a onda je kompletan bend, počev od „Mame“, krenuo da plovi bogatim diskografskim opusom. 


Koncert se, iz pesme u pesmu, pretvarao u veliku žurku, stolice su ostale prazne i uz balade, a Đukić je radio bukvalno sve što mu u trenutku padne na pamet, i za to bio nagrađivan ovacijama. Izvodio je najmlađe obožavaoce na binu, troipogodišnji Luka, pored toga što je zapevao pred mikrofonom, sa koncerta nosi prvu Đuletovu akustičnu gitaru u životu. Kao najavu „specijalnog gosta“, Đule je prvo dva puta pustio snimak Lukinog pevanja sa telefona, što je izazvalo posebno oduševljenje.
 

Foto: Promo/Kombank dvorana

Šetao se vođa "Van Goga" kroz celu dvoranu, pozdravljao svakog od kolega na koje bi naišao popout članova „Riblje čorbe“, Prljavog inspektora Blaže, Ranđe („Neverne bebe“)... Delio je sa posetiocima voće koje je takođe ukrašavalo binu, pevajući slikao selfije sa njima... Iskoristio je priliku i da se javno oprosti sa Banetom Gluvakovim, gitaristom koji uskoro, posle 12 godina, napušta bend. 

Ovakvo veče, naravno, nije moglo da prođe bez bisa, efektno okončanog, kao i uvek poslednjih godina, uz „Anđele moj brate“, gde smo se i ovoga puta prisetili mnogih preminulih velikana domaće muzike i glumišta poput Laze Ristovskog, Rajka Kojića, Nebojše Glogovca, Milorada Mandića Mande... 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 5 godina

Zasto cenzurisete istinu ! Nije se pojavio ni jedan od dva komentara na ovaj koncert ,a nije bilo ni vredjanja ni psovki niti bilo kakavih uvreda osim zapazanja da koncert nije bio dobar, da je u stvari los, da se Djukic folira i da je postao biznismen a ne muzicar... zasto se ne dozvoli nesto sto je istina. Isto je i sa koncertima drugih estradnih licnosti koji su losi.. zasto ne pustite istinu u narod.. a pricate kako ste demokraticni , ma da samo vi i vasi prijatelji ...pogubicete sve citaoce

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija