• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

20.08.2018

14:58

(VIDEO) NE ZNA SE KO JE SLAĐI: Devojčica koja se igra sa mačkom ulepšaće vam dan!

Zanimljivosti

(VIDEO) NE ZNA SE KO JE SLAĐI: Devojčica koja se igra sa mačkom ulepšaće vam dan!

Podeli vest

Erin Merin iz Ilinoisa prošle nedelje je na Fejsbuk profilu svog mačka “Bailey No Ordinary Cat” objavila video u kojem mu njena četvorogodišnja ćerka Ebi čita, ili barem slikovito prepričava, priču pre spavanja

U snimku koji traje nešto kraće od tri minuta, devojčica i mačak Bejli sede zagrljeni na kauču i ona mu čita. Ili, kako se čini u nekoliko navrata, jednostavno izmišlja neku priču o devojčici koja posećuje baku i deku. 

U videu, osim preslatke devojčice, koja se očito trudi da mačku priušti pravi doživljaj priče, simpatično je videti i životinju koja toliko uživa, da opušteno leži i izgleda kao da će svakog trenutka da zaspi. 




Mama Erin rekla je za Gud Njuz Netvork kako to nije prvi put da Ebi čita njihovom mačku, koji je deo porodice 13 godina. Inače, video na Fejsbuku do sada je pregledan preko 700 hiljada puta.

Na pomenutoj stranici, Ebina mama često objavljuje snimke devojčice i njenog najboljeg prijatelja. Recimo, na ovom Ebi glumi voditelja u studiju, a njen gost je, naravno, mačak.


Ebi je na sledećem učiteljica, a mačak i mlađa sestra su đaci.


Neko je sada preuzeo ulogu mame.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija