• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list, avaz

03.06.2015

19:40

URNEBESNO Evo kako naš policajac kažnjava Amerikanca a sve prevodi Nemac! (VIDEO)

Zanimljivosti

URNEBESNO Evo kako naš policajac kažnjava Amerikanca a sve prevodi Nemac! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan Amerikanac po imenu Džael i Nemac u obilasku Liberlanda s još tri prijatelja, prolazili su kroz Srbiju kad ih je zaustavila saobraćajna policija s namerom da im naplati kaznu za prebrzu vožnju

Međutim, možete li da zamislite kakva je nastala rasprava između Amerikanca koji ne zna srpski, policajca koji ne zna engleski i Nemca koji sve to prevodi? 

Tako, na primer u drugom minutu videa, policajac počinje da viče na vozača jer ovaj nije imao dovoljno para za propisanu kaznu i ubrzo odlazi do službenog vozila sa strančevim pasošem kako bi mogao da mu napiše kaznu

- Alo bre, imaš li ti da platiš ili ne? – prodrao se policajac na stranca koji mu je odgovorio: -  Zar ovo nije dovoljno? Ja neću da izađem iz kola – odgovorio mu je mladić.

Kao da već čitava situacija nije dovoljno smešna, u četvrtom minutu snimka policajac ponovo prilazi vozilu kako bi Džaela upitao za adresu stanovanja (inače čovek je iz Majamija), da bi mogao da mu napiše kaznu i pošalje poštom!?

Zatim ga ponovo poziva da priđe njihovom službenom vozilu, što je ovaj ponovo odbio. U narednih nekoliko minuta konstantno su se raspravljali oko toga da li će Džoel da priđe policijskom automobilu, što je on uporno odbijao, pa je u jednom momentu njegovom vozilu prišla žena policajac, što je sve muškarce u kolima obradovalo.

Žena koja zna engleski jezik je objasnila da je čitav problem izbio oko toga što on zapravo nema dovoljno novca u dinarima da plati kaznu, već je jedan deo kazne dao u dinarima, dok je drugi u evrima, što je policajac morao da vrati.

Na kraju, njemu je rečeno da ukoliko ne želi da plati kaznu na licu mesta, mora da ode u Suboticu, i da ih tamo sačeka, jer oni svoju smenu završavaju za sat vremena, a u protivnom, odnosno ukoliko ne plati kaznu, pasoš će mu biti oduzet na pet dana i neće moći da napusti Srbiju.

Pogledajte ovaj urnebesni video snimak koji će vas sigurno nasmejati do suza

U brojnim komentarima na Jutjubu piše da je lako Amerikancu da se šali sa srpskom policijom, te da bi tako trebalo da proba sa svojom.

- U Americi bi ga verovatno izvukli kroz prozor i pretukli još u prvom minutu - jedan je od komentara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Trebao je biti priveden i uz prevodioca Prekršajno Procesuiran !! Stranac u prekršaju - koji ne zna jezik ili se pravi da ne zna, što je redovna pojava - privodi se sa prijavom dežurnom sudiji za prekršaje ! (gde će mu ovlašćeni sudski tumač - davati pojašnjenja) !! U stranoj zemlji - TI KAO STRANAC moraš znati njena pravila i osnove !! "KAD SI U RIMU - VLADAŠ SE PO RIMSKIM ZAKONIMA" !!! ISTO VAŽI PRAVILO - ANALOGNO I U SRBIJI BEZ IZUZETAKA !! Policija potpuno korektno postupila, i sa prevelikom dozom strpljenja ....?!

janko

pre 8 godina

ovo je cist primer zapadnjackog bahacenja i ophodjenja prema nama kao prema bantu drzavi ali sami smo krivi.npr.vize nam oni uvedu a kontrolisemo sami sebe.a reciprocitet da ne govorimo.bogati su pa im se moze.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija