• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

02.10.2015

11:04

POVRATAK IZ MRTVIH Budili se u mrtvačnici, ali i na sahrani!

Zanimljivosti

POVRATAK IZ MRTVIH Budili se u mrtvačnici, ali i na sahrani!

Podeli vest

Ove priče nisu scenario Stivena Kinga, već stvarni događaji koji su preživeli nesrećnici širom sveta

Oni su ljudskom greškom proglašeni mrtvima, a u svet "živih" vratili su se na opšte čuđenje... 

1. Baka koja se iz mrtvih vratila da skuva ručak 

Kineskinju Li Ksiuefeng su proglasili mrtvom nakon što je njeno telo pronađeno u spavaćoj sobi bez ikakvih znakova života s vidljivom ranom na glavi. Smestili su je u kovčeg u kući, a na njenu sreću on nije bio zapečaćen. Nakon punih šest dana žilava se bakica probudila iz stanja duboke nesvesti i izašla iz kovčega. Planovi za njenu sahranu bili su dogovoreni, a već je i održano bdijenje. 

OVO JE NAJSKUPLJI SLADOLED NA SVETU Kugla sladoleda košta 817 dolara!


Dan pre sahrane porodica i prijatelji su se okupili u kući da bi pronašli prazan kovčeg. Nakon bizarne potrage za telom, bakicu su pronašli u kuhinji za šporetom. Nije joj bilo jasno zašto je čudno gledaju, a kasnije je objasnila da se probudila nakon što je dugo spavala. Bila je strašno gladna pa je odlučila da skuva nešto. 

2. Prostitutka umrla na "zadatku" 

Prostitutka iz Zimbabvea umrla je tokom seksa s klijentom u hotelskoj sobi u Bulaveju. Nakon što se srušila, njena je uplašena mušterija nazvala policiju, a na opšte čuđenje vratila se među žive u onom trenutku u kojem su njeno telo stavili u metalni kovčeg. Probudila se vrišteći, a vikala je "želite me ubiti, želite me ubiti!" Uplašeni gosti i hotelsko osoblje su se razbežali. 

3. Probudila se nakon tri dana u mrtvačnici 

Neverovatnu su 61-godišnju Ruskinju lekari čak dva puta proglasili mrtvom, ali nijednom nije zaista umrla. Hardi Ludmilu Steblitskaju odveli su u bolnicu nakon što se nije osećala dobro, a nakon što su joj u posetu došle kćerka (29) i unuka (9), rečeno im je kako je preminula. Ožalošćena ćerka je počela pripreme za sahranu. Otišla je do bolnice kako bi pokupila majčino telo, gdje su joj rekli da pričeka jer lekari nisu završili obdukciju. Tada joj je prišao uplašeni lekar i rekao da joj je majka živa i diše u svom krevetu. Uletela je u sobu i videla mamu kako je doziva. Nije se mogla setiti šta se dogodilo, samo da se nije osećala dobro i da je došla u bolnicu. Provela je tri dana ležeći u ledeno hladnoj mrtvačnici, dok ju je njena porodica oplakivala. Probudila se u pripremi za obdukciju, a njena koža se već ljuštila od silne hladnoće. 

Godinu dana nakon ovog događaja Ludmili, koja pati od srčanih tegoba se dogodio još jedan incident u kojem je proglašena mrtvom. Ovaj su put lekari bili pametniji pa se iz duboke nesvesti probudila nakon par sati. 

4. Dečak se uspravio u kovčegu 

Dvogodišnji se brazilski dečak probudio u otvorenom kovčegu, seo i uspravio, a potom zatražio vode da bi ubrzo ponovno legao i izgledao beživotno. U slučaju koji se čini previše neverojatan da bi bio istinit, Kelvin Santos prestao je da diše uslijed komplikacija s teškom upalom pluća. Navodno je preminuo u bolnici u severnom Brazilu u 19 sati i 40 minuta, a njegovo su telo zamotali u vreću i dali roditeljima. Sledeći dan je bila zakazana sahrana, a sat vremena ranije Kelvin se probudio s rečima "tata, ja bih vode". 

Svi su počeli da vrište i nisu mogli da veruju svojim očima, ali Kelvin je opet legao. Žurno su ga odveli u bolnicu, lekari su ponovno pregledali dečaka i potvrdili da nema znakova života. Porodica je odlučila odlži sahranu, ali nesrećni se dečak ipak više nije probudio. 5. Probudila se na svojoj sahrani, pa umrla od infarkta 

Ruskinja Fagilju Mukhamecianov (49) greškom lekara je proglašena mrtvom. Na samoj sahrani dogodilo se čudo - pokojnica je otvorila oči. Međutim, scena sopstvene sahrane i ideja da je trebalo živu da je zakopaju potpuno ju jeprestravila, a ona je vrištala kao i drugi na sahrani. Nakon što su se ljudi sabrali, žurno su je odveli u hitnu. Ipak, pomoći joj nije bilo - preminula je od posledica srčanog udara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija