• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

23.07.2016

18:51

(VIDEO) SEKSI FAKULTET U RUSIJI! Ovaj univerzitet mami studente zgodnim cicama, suknjicama i SISAMA!

Zanimljivosti

(VIDEO) SEKSI FAKULTET U RUSIJI! Ovaj univerzitet mami studente zgodnim cicama, suknjicama i SISAMA!

Podeli vest

Snimak kojim defiluju devojke u bikinijima i kratkim haljinicama objavljen je kao deo službene kampanje kojoj je cilj da navede ruske studente da studiraju u rodnim gradovima, umesto u razvikanijim velikim gradovima, kao što su Moskva i Sankt Petersburg

Iza provokativne reklame stoji univerzitet u Tjumenja, koji se nalazi u središnjoj Rusiji. U reklami učestvuju seksi "studentkinje" koje se bave uobičajenim studentskim aktivnostima, kao što je učešće na žurkama, navijanje, jahanje, sunčanje i vožnja u kabrioletima po sunčanom danu...

PROMOVISANJE SEKSA URODILO PLODOM! Skočio natalitet zahvaljujući sloganu JE*ITE SE ZA DANSKU!

(VIDEO) LETI, LETI BAĆUŠKA... Rus oborio svetski rekord u vožnji balonom!

Navodno, čelnici univerziteta želeli su da pokažu u čemu će sve studenti uživati ako ostanu u Tjumenju pa tako video započinje devojkom odevenom u plavi bikini koja uz čitanje knjige ispija koktel. Kamera se prvo zaustavlja na njenim grudima, a potom se spušta niz telo. Video je na društvenim mrežama objavio bloger Dmitri Larin, a posle toga se brzo proširio.

- Kako bi sprečili studente da napuste grad, odlučili su se na gomilu golotinje - komentarisali su neki video koji je privukao veliku pažnju ruskih, ali i svetskih medija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija