• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.11.2016

17:17

(FOTO/VIDEO) IMA SE MOŽE SE! O ovoj svadbi će se još dugo pričati!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) IMA SE MOŽE SE! O ovoj svadbi će se još dugo pričati!

Podeli vest

Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na svetu napravio je za svoju mezimicu venčanje o kom će se još dugo pričati

Naime, ćerka naftnog tajkuna Ilkoma Šokirova, Madina Šokirova, izgovorila je sudbonosno “da”, a za venčanje njen otac nije žalio para.

Raskošna svadba održana je u Moskvi, a mnogi je nazivaju najekstravagantnijom svih vremena, kojoj je prisustvovalo 900 zvanica.

Madina je nosila venčanicu optočenu dragim kamenjem, koju su kreirali britanski dizajneri, a koštala je neverovatnih 600.000 evra.

 

Фотографија корисника @glamour_uzb дана 30. Окт 2016. у 5:29 PDT

Osim neverovatno skupe venčanice, pažnju je privukla i svadbena torta, koja je bila visoka više od tri metra.

Samo na zabavne sadržaje večeri, koji su uključivali plesače i muzičare, potrošeno je oko 425.000 evra.

Međutim, ono što se krije jeste identitet mladoženje, za kog se samo zna da se zove Sardor.

Видео запис корисника (@weddiiing_uz) дана 30. Окт 2016. у 9:38 PDT

Devojčako veče Madina je provela sa prijateljicama u španskom gradu Marbelja, gde su otputovale privatnim avionom.

Zatim je još jedno devojačko veče organizovala i u luksuznom restoranu u Rusiji.

Iako se porodica Šokirov svim silama trudi da sakrije sve detalje privatnog života, mediji navode da je bogati tajkun vlasnik najluskuznijeg hotela u uzbekistanskoj prestonici Taškent.

Pored toga, poseduje i 65 odsto deonica jednog od najvećih šoping centara u Uzbekistanu, kao i nekoliko hotela u Moskvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija