• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Super žena

24.11.2016

08:27

(VIDEO) MAJKA ŠOKIRALA SVET! Da li je ovo INCEST?!

Zanimljivosti

(VIDEO) MAJKA ŠOKIRALA SVET! Da li je ovo INCEST?!

Podeli vest

Taša Maile je zbog svoje odluke o dojenju sinova podelila javnost. Ona se pohvalila fotografijama koje su svi nazvali incestnim - da li je to normalno?

  

Sve češće se srećemo s pričama majki koje odbijaju da prestanu da doje svoju decu i kažu da će to raditi sve dok njihovi sinovi i ćerke to prestanu da traže. 

Taša redovno postavlja video snimke na svoj Jutjub kanal u kojima pokazuje kako u isto vreme doji svoja dva sina, od kojih jedan ima dve, a drugi čak šest godina. 

printscreen

Taša je trenutno u drugom stanju i čeka svoje treće dete i stala je u žustru odbranu svoje odluke da doji sin koji je već odrastao.

Ona kaže kako joj je žao svih koji je osuđuju. Video je pregledan preko 60 miliona puta, a mnogi su rekli da se graniči s incestom. 

 

 

"Ovaj video je uznemirujući. Ona želi da mi poverujemo da je ovo prirodno povezivanje između majke i deteta", napisala je jedna majka.

Taša inače ima implante u grudima, ali to je ne sprečava da doji i kako kaže radiće to sve dok njena deca to budu želela.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 7 godina

Kakav incest kad je prirodno i normalno da deca sisu majcino mleko, dali krace ili duze nema veze i to nemoze niko okarakterisati bilo kakvi incest. Deca i treba da koriste majcino mleko koliko god oni hteli ili mleko bude dobro.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Што не купи ... - козу...? Да јој деца на "цуцле" - на суво...?!

acogz

pre 7 godina

Moj tetak je svoju majku sisao do svoje devete godine (barem su mi tako pričali!) On sada ima 79 godina, da li biste ga osudili zbog toga?

Lana Schwartz

pre 7 godina

Incest Nije sigurno Ali da Je odvratno da dijete od 6 g doji,jeste! \nPretjeruju majke sa dojenjem u poslednje vrijeme.Em doje predugo,em Na javnim mjestima...Dojenje duze od jedne Godine Je nepotrebno!

BanjaLuka

pre 7 godina

Na javnim mjestima je mnogo odvratnijih stvari od majki koje doje svoju djecu.

nena

pre 7 godina

Prvo ona ima ugradjene silikone,drugo nigde mleko se ne vidi sto znaci da ga i nema. Ovo je cisto pokazivanje sebe skretanje paznje sto je nenormalno za jedu majku..

Boogeyman

pre 7 godina

Naravno da je "majka šokirala svet" dojenjem svojih sinova!!! Taj bolesni svet nije šokiran kad se sklopi protiprirodno-bludni istopolni brak i onda usvoje dete, ali je zato šokiran kad majka doji svoje dete. Cilj im je satanizovati sve Božje... satanizovati porodicu... satanizovati brak muškarca i žene... satanizovati sve što čoveku daje sigurnost i mir... a to je porodica! n

Crna Gora

pre 7 godina

Danas je uobičajeno da djecu majke rode a krave doje. Posle se čudimo što je toliko teladi među omladinom.

ddd

pre 7 godina

Nije incest ali nije ni normalno. Njena deca imaju velike šanse da budu edipovci.

DS

pre 7 godina

Djeca koja su duze dojila imala su jaci imunitet u odnosu na djecu koja su krace dojila ili cak nikako. Stari doktori su govorili majkama da je bolje da sto duze doje djecu jer je majcino mlijeko nezmjenjivo za djecu.. Nekada davno kada su zene radjale po 5-6 djece kod njih mlijeko nije prekidalo punih deset godina,a majke koje nisu imale dovoljno mlijeka ili im mlijeko nije bilo kvalitetno,ili su bile bolesne nosile su djecu u komsiiluk da ih podoje druge zene. Dakle,dojenje je prirodan proces i ne znam ko izmislja te gluposti od Edipovog kompleksa jer mi Srbi smo jos psihicki zdrav narod da tih nastranih pojava kod nas nema.

Natalija

pre 7 godina

Incest verovatno vide samo izopačeni umovi, jer je danas postalo normalno samo ono što je daleko od normalnog i prirodnog. Pa još pojedini lupetaju kako se "nigde ne vidi mleko", tek da pokažu da nemaju pojma o dojenju. Inače, istraživanja ukazuju da ostali primati doje do nicanja prvih sttalnih zuba. ;)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija