• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

13.01.2017

13:23

(FOTO) ISPOVEST TRANSRODNE MISICE: Pljunuo me je kad sam mu rekla da sam bila muškarac!

Zanimljivosti

(FOTO) ISPOVEST TRANSRODNE MISICE: Pljunuo me je kad sam mu rekla da sam bila muškarac!

Podeli vest

Lepa i zgodna Pamela Rouz je prava zvezda izbora za lepotu. Međutim, to ne bi bilo čudno toliko da Pamela nekada nije bila muškarac koji se zvao Pol Vitn

Pamela nije mogla da živi kao žena u telu muškarca, pa je odlučila da to i promeni zbog čega je bila na meti kritika i izložena teškom zlostavljanju. Ipak, nakon svega, ona je zabeležila uspehe u svetu lepote. 

 

 

A photo posted by Pamela Rose (@pammyxorose) on Jan 1, 2017 at 6:56am PST

 


- Jedan mladić, koji je na početku delovao sasvim u redu, čak je bilo i hemije među nama, pljunuo mi je u lice u kafiću pred svima nakon što sam mu rekla da sam transrodna osoba. U očima mu se video bes. Da nisam bila s društvom, ko zna što bi mi uradio u tom stanju - ispričala je Pamela za “The mirror”. Ona zbog toga ne ide na sastanke, čak ni kada je imala ozbiljniju vezu, dečko nije hteo da je predstavi prijateljima i omalovažavao ju je, što je na Pamelu ostavilo posledice.

 

 

 

A photo posted by Pamela Rose (@pammyxorose) on Oct 21, 2016 at 11:14am PDT

 

- Omalovažavao me i gazio, ali prelazila sam preko svega jer sam tad mislila da boljeg neću naći. Danas znam da zaslužujem bolje - otkrila je devojka koja je nedavno osvojila titulu najljepše transrodne osobe u Engleskoj. 

Pamela kaže da je oduvek znala da nije stvorena da bude muškarac. 

 

 

A photo posted by Pamela Rose (@pammyxorose) on Aug 7, 2016 at 3:11pm PDT

 


- U školi su me tukli, izbegavali i vređali. Bio je to pravi pakao. S 13 godina sam pokušala da se ubijem, ali kao i uvek, spasila me majka Džuli - dodala je Pamela.

 

 

Njena majka joj je, kao i uvek, i u toj situaciji bila najveća podrška. Sa transformacijom i hormoskom terapijom krenula je kad joj je bilo 16 godina, a nada se da će uskoro ići i na operaciju promene pola.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrslav

pre 7 godina

Pljunuo te je!! Pa sta si ocekivao-la,da se raduje.To nije normalno,zato je tako reagovao.Ti teba njemu da oprostis i da ga razumes on je povredjen,a ne ti.\n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija