• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail/informer.rs

29.05.2017

19:35

BILA SAM JEDNA OD 14 ŠEIKOVIH ŽENA! Prozivali su me da sam prostitutka dok sam čekala u redu ZA SEKS SA NJIM!

Zanimljivosti

BILA SAM JEDNA OD 14 ŠEIKOVIH ŽENA! Prozivali su me da sam prostitutka dok sam čekala u redu ZA SEKS SA NJIM!

Podeli vest

Amerikanka Džili Dod je osamdesetih bila uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca i njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi “The Currency of Love”, koja uskoro izlazi

- S 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam da dobijam unosne angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vog”... Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala niskog, proćelavog, debeljuškastog, ali neverovatno šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to o Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja - piše u kontroverznoj knjizi danas 57-godišnja Džil.

Saudijac Adnan joj je prišao i pozvao je na ples.

- Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on... Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju (posekao se na staklo) napisao ‘volim te’ - piše Dod.

Sutradan je Kašogi pozvao Džil na svoju 280 metara dugačku jahtu Nabila na kojoj se snimao Džejms Bond.

- Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog plakara koji je bio prepun dizajnirane odeće. Razgovarali sm do pet ujutru i ja sam se zaljubila u njega - napisala je Džil.

A kako i ne bi. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. Često je sa njim u društvu bila Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Fosit, a Sinatra joj mu je bio najbolji prijatelj.

I tako, narednih nekoliko Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda je on 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila Sabina, a kuća je bila prepuna prelepih mladih žena za koje Džil uopšte nije bila sigurna da li su bile punoletne.

- Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: ‘Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu’. Naravno, pristala sam. Volela sam ga - napisala je Dod.

I tako je postala deo harema. a to znači, da je uvek morala da čeka red, da bi vodila ljubav sa čovekom svog života.

- Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u momentu kada sam videla da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu .On se samo okrenuo i otišao - prenosi “Dejli mejl”.

I tako, Džil je polako shvatila da ovaj način života nije za nju.

- Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osećala sam se kao da mu nešto dugujem - otkrila je Dod koja je čitavu priču prekinula 1982. godine.

Kaže da joj nije žao što je bila sa njim, ali ipak, postoje dani kada se stidi sebe.

- Nije lako slušati kako te drugi osuđuju i zovu prostitutkom, a to nikada nisam bila - zaključila je Amerikanka, koja je danas u sretnom braku i ima troje dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija