• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2017

22:20

(HIT FOTO/VIDEO) SVET PRIČA O NJEMU: Srpski frizer KIM DŽONG UNA stavio na glavu MUŠTERIJE!

Zanimljivosti

(HIT FOTO/VIDEO) SVET PRIČA O NJEMU: Srpski frizer KIM DŽONG UNA stavio na glavu MUŠTERIJE!

Podeli vest

U odeljku "čudne vesti", njujorški "Hafington post" objavio je vest o srpskom frizeru Mariju Hvali iz Novog Sada, poznatom po portretima koje pravi u kosi svojih mušterija, tačnije o njegovom poslednjem poduhvatu - portretu severnokorejskog lidera Kim Džong Una...

"Hafington post" piše da je Hvala dobio inspiraciju u snu, u kome su ga u njegovoj dnevnoj sovi posetili Kim sa svojim osobljem.

- Kada sam se probudio odlučio sam da uradim to - rekao je Hvala za sajt "Storiful", dodavši da je prezadovoljan konačnim rezultatom.

Izrada portreta u kosi trajala je oko pet sati, dok je u pozadini sve vreme bila puštena severnokorejska muzika.

Hvala je stekao svojevrsnu slavu izradivši portrete u kosi slavnih ličnosti kao što su Radiša Trajković, poznatiji kao Ðani, Novak Ðoković, itd.

POGLEDAJTE KAKO ŠIŠA SRPSKI FRIZER:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bubuleja

pre 6 godina

E, to je današnja Srbija. "Parovi", "Pink", "Informer" i Kim na glavi. Svaka čast!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija