• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

21.03.2018

10:21

(VIDEO) ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA ISPLIVALO NA OBALU AMERIKE? Stručnjaci zanemeli!

Zanimljivosti

(VIDEO) ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA ISPLIVALO NA OBALU AMERIKE? Stručnjaci zanemeli!

Podeli vest

Trup mrtvog morskog stvorenja, koji je pre nekoliko dana osvanuo na jednoj plaži u američkoj državi Džordžiji, mnoge je podstakao na poređenje sa čuvenim čudovištem iz jezera Loh Nes u Škotskoj

Snimak, nastao prošlog petka u zaštićenom skloništu za divlje životnje Volf Ajlend, napravio je Džef Voren, koji je stvorenje primetio dok je sa svojim sinom čamcem plovio tim područjem. 

Prvo je pomislio da je u pitanju mrtva foka, pošto je video čaplje koje su ga čerupale. Kada je, međutim, prišao nešto bliže, primetio je da trup na plaži više podseća na "neko biće poput čudovišta iz Loh Nesa". 

(VIDEO) MORE IZBACILO GRDOSIJU NA OBALU, niko ne zna šta je!

Zbog relativno male glave i dugačkog vrata, životinja podseća i na praistorijskog pleziosaurusa, izumrlu vrstu velikog morskog reptila.

Upitan za kometar, direktor američke Službe za ribu i divlje životinje Den Eš kaže da vrsta ajkula, poznata kao gigantska ajkula ili golema psina (Cetorhinus maximus), izgledom može da podseća na pleziosaurusa kada njeno telo počne da se raspada. 

Kako piše britanski Dejli mejl, nekoliko stručnjaka okeanografa upitanih da se izjasne o vrsti životinje koja se vidi na snimku još nije dalo nikakav odgovor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija