• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

31.12.2018

19:17

NOVOGODIŠNJA ŽURKA: Kod kod znaka je najbolji provod?

Zanimljivosti

NOVOGODIŠNJA ŽURKA: Kod kod znaka je najbolji provod?

Podeli vest

Ako obožavate da dobro ugostite ljude, obavezno im spremite nešto za klopu i skuvate najbolju kaficu, onda ste verovatno jedan od ovih znakova, za koje važi da su najbolji domaćini i organizatori najboljeg provoda sa prijateljima.

Lav

Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primer kako bi trebalo da se ponaša. Umeju da pružaju podršku i daju dobar savet i uvek su okruženi brojnim prijateljima.

Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode.

DA LI STE IZNENAĐENI? Ovaj tip žena muškarci češće varaju!



Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

Bik

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka.

Bikovi uvek drže svoju porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja. Kada slave rođendan nikada ne štede, i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata.

Foto: pexels.com

Na njihovoj trpezi uvek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pesmi, oni obično organizuju da celo slavlje neko drugi spremi umesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu.

Škorpija

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. Oni su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga!

Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron.

Foto: pexels.com

Ne vole tradicionalne proslave i uvek radije potežu alternativu, kojoj naravno daju i svoj pečat. Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker!

Ribe

Rođeni u ovom znaku umeju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiraju i organizaciji rođendana i žurki.

SVEČANA ŠMINKA: Tajna je skrivena u - očima!



Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko poseti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno. Ribe umeju da pokažu pomalo tradicionalan duh, pa se nemojte iznenaditi ako iznesu domaće slatko, koje su same napravile!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija