• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

20.02.2019

14:47

(VIDEO) SVE TRI ŽENE SU BILE PIJANE, IZUJEDANE I IZGREBANE! Taksista otkrio kako je došlo do tuče u njegovim kolima!

Zanimljivosti

(VIDEO) SVE TRI ŽENE SU BILE PIJANE, IZUJEDANE I IZGREBANE! Taksista otkrio kako je došlo do tuče u njegovim kolima!

Podeli vest

- Zvali su me da mi jave da se tri žene tuku u mom taksi vozilu. Dotrčao sam i pokušao da ih razdvojim, a ljudi oko mene su se smejali - priča vozač iz "Aurora" taksija o incidentu koji se dogodio u Nemanjinoj ulici, a video-snimak tuče je postao hit na društvenim mrežama

Sve je počelo u jutarnjim satima. Taksi je bio parkiran na ulici, a on se nalazio u blizini kada mu je zazvonio telefon. Međutim, nije bilo uobičajenog poziva za vožnju taksijem, već su ga kolege zvale da mu kažu da se žene tuku u njegovom automobilu!

(HIT VIDEO) JE*EM VAM MATER, BRATE, SNIMAJ! Neviđena tuča tri žene u beogradskom taksiju, A GAĆICE SAMO SEVAJU!

- Dotrčao sam do auta i ugledao neverovatnu scenu, bio sam u šoku. Video sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dve prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovek uradio, odmah priskočio u pomoć. Pošto je moja prijateljica bila delimično van vozila, pokušao sam da je povučem i tako ih razdvojim, ali sam onda video da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekat - priča taksista.

Potom je, objašnjava, stao i razmišljao kako da ih razdvoji i prekine tuču, dok je njegov drug samo posmatrao, a ostali okupljeni su se smejali.

- Nije mi bilo smešno ni u jednom momentu. One su bile izgrebane, izujedane, a nastavljale su da psuju i da se tuku. Pomislio sam da će mi slomiti sedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao sa druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tuča prestala - priča sagovornik.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, neki od komentara glasili su da je taksista na neprimeren način dodirnuo suknju jedne od učesnica fizičkog sukoba.

- Nisam imao nameru da joj podižem suknju. Ozbiljan sam i porodičan čovek. Nakon obračuna, kada sam uspeo da ih razdvojim, treća devojka iz Pančeva koju su moje dve prijateljice tukle, koliko sam razumeo, vikala je da hoće da zovemo policiju, a onda nestala. Ni njih dve od tada nisam video, niti bih voleo da vidim posle svega što se desilo - objašnjava on i dodaje da su sve tri bile u alkoholisanom stanju, a u auto su ušle jer se zadnja desna vrata ne zaključavaju zbog pokvarene brave.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija