• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

14.03.2019

13:02

(VIDEO) LOPOV MEKOG SRCA! Opljačkao ženu, pa se sažalio i vratio joj novac!

Zanimljivosti

(VIDEO) LOPOV MEKOG SRCA! Opljačkao ženu, pa se sažalio i vratio joj novac!

Podeli vest

Pljačkaš u Kini napao je ženu kod bankomata. Prišao joj je s leđa i oteo novac koji je podigla, ali samo nekoliko minuta kasnije vratio joj je novac i otišao dalje

Kad mu je prestravljena žena dala malo novca koji je uzela na bankomatu, on je tražio još i pritisnuo joj nož na leđa. Uz pretnje je tražio da digne još novca s bankomata. 

Ona je otvorila račun, koji je bio na nuli i pljačkaš je počeo da se smeje. 

Sažalio se, vratio joj je novac i odšetao. Na snimku se vidi da se u momentima kada je odlazio od nje smejao. Ipak, kasnije je uhapšen i odveden u policijsku stanicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija