• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

00:36

ZA OVU SU CRVENO-BELI ŽIVELI! Emotivno slavlje zvezdaša, pehar je ponovo na Malom Kalemegdanu, a Evroliga u Beogradu!

Zanimljivosti

ZA OVU SU CRVENO-BELI ŽIVELI! Emotivno slavlje zvezdaša, pehar je ponovo na Malom Kalemegdanu, a Evroliga u Beogradu!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su šampioni ABA lige! Crveno-beli su odučili od košarke igrače Budućnosti, koji su u odlučujućem petom meču (97:54) pali u "paklu" Pionira

Crvena zvezda je četvrti put u istoriji prvak regiona. Ali za razliku od 2015, 2016. i 2017, kada je slavila u Zagrebu i u Sremskoj Mitrovici, sada je imala to zadovoljstvo da pehar podgne u svojoj kući, pred svojim navijačima!

Bila je ovo brutalna serija, koja je posle pet mečeva zasluženo pripala crveno-belima. Vratili su šampionski pehar na Mali Kalemegdan i Evroligu u Beograd.

Posle 2:0 u Beogradu, crveno-beli su svašta preživeli u Podgorici, ali preživeli su atmosferu linča i u Beogradu potvrdili dominaciju. Onda je usledilo ludo slavlje na parketu, na tribinama, "poključao" je Pionir, za ovo su crveno-beli živeli, bilo je bez sumnje i suza radosnica...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija