• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevno.hr

25.04.2019

20:38 >> 20:51

HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG 'PROROČANSTVA SA SVETE GORE': Napašće Srbiju, a onda će stići Rusi! Sledi sedam velikih ratova!

Zanimljivosti

HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG 'PROROČANSTVA SA SVETE GORE': Napašće Srbiju, a onda će stići Rusi! Sledi sedam velikih ratova!

Podeli vest

Pre nekoliko godina, s ruskog je prevedeno zanimljivo proročanstvo koje je navodno na Svetoj Gori objavljeno u knjižici "Nadolazeće nesreće", nepoznatog autora

Hrvatski mediji pišu kako su srpske novine i portali posvetili veliku pažnju ovom proročanstvu. S druge strane, u "lijepoj njihovoj" ovom prioračanstvu data je velika pažnja. Prenosimo, kako su to pojedini mediji u Hrvatskoj prezentovali svojij javnosti....

- Od prošle godine pokušavao sam na razne načine obavestiti prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje reči s nepoverenjem i smatrali me ludim. Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve dogodiće se tako do poslednjeg detalja - započinje autor prilu koju prenosi Dnevno.hr

Svaki od ratova bit će suroviji od prethodnog. U svaki od ratova bit će uključeno stanovništo cele Zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

(VIDEO) LJUDI, SNIMLJEN OGROMAN SVEMIRSKI BROD KOD MESECA! UFO zajednica na nogama, NASA i Pentagon ćute!

Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara.

Rusija će pretrpeti još jednu provokaciju - napad Gruzije. Ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije bit će zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, uz pomoć od Amerikanaca, takođe, će početi grubo provocirati Rusiju.

Turska će pustiti američke brodove i avione radi napada na Rusiju.

Od tog trenutka počeće odbrojavanje za Tursku. Rusi će brzo pobediti Ukrajince i bit će rado dočekani od stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put dogodiće se vazdušna bitka između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će pobediti.

U Turskoj će početi diktatura, a u to vrijeme Kurdi će se podići na ustanak.

(VIDEO) OVAJ ASTERIOD NAS NEĆE PROMAŠITI, U PREČNIKU IMA 370 METARA I IZAZVAĆE ARMAGEDON! Udar Apophisa predviđa i Bilbija!

Nastupiće svetska ekonomska kriza.

Amerika i Izrael napašće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, BIH, SAD i NATO protiv Srbije i Rusije.

VATIKAN UKLONIO 14 KNJIGA IZ BIBLIJE BEZ OBJAŠNJENJA: Ne možemo, a da se ne zapitamo ZAŠTO, ŠTA KRIJE SVETA STOLICA?!

Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje). Rusi će uništiti tu zemlju. Još prije toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Armeniju i Azerbajdžan i potisnuti američke trupe.

Na severu će Rusi upasti u Finsku, Švedsku i Norvešku te će ih osvojiti. Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju.

Pravoslavne balkanske zemlje podićiće ustanak i zaključiti savez s Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga, Rusi će krenuti na jug pomoći svojim saveznicima - Arapima, posebno Irancima - u ratu s Amerikancima".

Pregršt detalja autor zaključuje rečima:

- Ponoviće se sve podlosti Krstaških pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći.

Jedini spas bit će beg u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Carigrada".

Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije unošenje nesloge i sijanja neprijateljstva.

- Ja sam samo hteo podeliti s vama neke stvari koje sam saznao prije tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih posle realni događaji potvrdili.

Neki hrvatski komentatori na društvenim mrežama zaključuju da je reč o propagandnoj mašineriji i srpsko-ruskoj mitomaniji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jova

pre 4 godine

Postoji Isusa Hrista proročanstvo Matej 24.poglavlje šta će biti sa zemljom i narodom.a hrvatska koliko je ubila Srba u Jesenovcu 1.i 2. i nanela zla Krajišnicima ,ne može ništa drugo očekivati nego Božju kaznu za to zlo. Samo Bog i Isus Hrist znaju šta će u budućnost biti,a ne Bibliski nepismeni ljudi.

Mala_Hijena

pre 4 godine

Ne brinite , možda neko i napadne Srbiju , ali Rusija neće zbog Srbije ni sa kim zaratiti , posmatraće sa strane kako je to radila i 1999g...

galenika

pre 4 godine

Neki guslarski mit??? Mislim ono.....Rusi vladaju svijetom,pobjedjuju sve,osvajaju zemlje,narode,srbi uz njih.....ha ha ha Do kad srbi misle živjeti u mitovima???

Marcco

pre 4 godine

Pa naravno da se Burani neće prikljuiti.., oni čekaju da vide kraj pa onda staju na stranu pobednika

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija