• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

21.07.2019

14:06

(VIDEO) PA SE TI ZEZAJ SA ČOVEKOM KOJI JE BIO NA MESECU! Provokator osetio pesnicu Baza Oldrina!

Zanimljivosti

(VIDEO) PA SE TI ZEZAJ SA ČOVEKOM KOJI JE BIO NA MESECU! Provokator osetio pesnicu Baza Oldrina!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp nedavno je primio u posetu astronaute koji su sleteli na Mesec, povodom 50 godina od tog istorijskog događaja

Međutim, jedan od čuvenih astronauta, čuveni Baz Oldrin, imao je problema pri susreta sa Trampom. Njega je presreo čovek koji ga je nazvao lažovom i prevarantom. Ima mnogo ljudi koji i dalje veruju da je sletanje na Mesec režirano i snimljeno u studiju u Holivudu i da se nikada nije dogodilo. 

 

 

- Rekli ste da ste hodali na Mesecu, a niste! Vi ste kukavica, i lažov i...  - rekao je čovek, ali nije uspeo da završi rečenicu. Iznervirani Oldrin, inače starac od 89 godina, ga je udario pesnicom u glavu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

Zato i jesu nervozni sto i sami znaju da nisu bili.

mile

pre 4 godine

Ma kakav mesec ne pravite nas ludama ,ako vi jeste.Tek kada su Rusi rekli dsa ce ispitati istinitost te davnasnje price skot brze bolje kaze bilo 7 Srba u toj ekspediciji. kako to ranije ne rekoše kad su ubirali plodove svojih laži???!! Nista ne verujemo ni vama ni njima! Sve je suprotno od onoga što pišete.

Deki

pre 4 godine

Postoji intervju Stenlija Kjubrika na internetu koji se pojavio odmah nakon njegove smrti gde je priznao da je sletanje na mesec on licno rezirao i dase gorko kaje zbog toga sto su obmanuli i slagali citavo covecanstvo... Dasu stvarno sleteli na mesec video snimak bi trebao da bude ZRNAST usled radijacije na mesecevoj povrsini posto jelte stare filmske trake su osetljive na radijaciju isto tako i slike sa meseca ucinjene fotoaparatom takodje bi trebale da budu zrnaste usled radijacije kako meseca tako i van alenovih pojaseva radijacije...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija