• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.07.2019

09:47

ZA NEVEROVATI! GUTALA NARUKVICE, MINUĐUŠE, MEDALJONE, NOVAC... i jedva PREŽIVELA

Zanimljivosti

ZA NEVEROVATI! GUTALA NARUKVICE, MINUĐUŠE, MEDALJONE, NOVAC... i jedva PREŽIVELA

Podeli vest

Lekari u indijskoj državi Zapadni Bengal bili su zaprepašćeni kada su iz stomaka 26-godišnjakinje izvadili nakit i kovanice u vrednosti od 59.000 evra koje je progutala

Runi Katun javila se u bolnicu sredinom jula kada je počela da povraća svaki obrok, javljaju svetski mediji.

Lekari su je uputili na hitnu operaciju kada su videli šta se krije u njenom stomaku.

Tokom operacije je iz stomaka Indijke izvađeno čak 69 zlatnih ogrlica, 80 minđuša, 46 novčića, osam medaljona, 11 nosnih minđuša, četiri ključa, pet narukvica i jedan ručni sat.

Katun je navodno gutala nakit iz prodavnica, ali i u kući. Njena majka ispričala je kako je primetila da su počeli da nestaju lančići i minđuše, ali da nije imala pojma da ih njena ćerka guta.

(FOTO) ŠOK U INDIJI! Hirurzi izvadili hiljade žučnih kamenova iz stomaka pacijenta!

Sidarta Bisvas, šefica hirurškog odeljenja u bolnici Rampurat je rekla kako je pacijentkinja izgledala veoma slabo i mršavo kada se javila lekarima.

Njen hemoglobin je bio tako nizak da lekari nisu mogli da obave operaciju dok je nisu doveli u stabilno stanje.

Njeno stanje je bilo toliko kritično da joj je bilo potrebno pet boca krvi. Nije mogla ni fizički da unosi hranu, pa smo morali da joj ubrizgavamo hranu kroz usta - ispričala je ona, dodavši da je Katun sada stabilno, kao i da je zadržana na daljem lečenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija