• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Flaming catalog/informer.rs

28.07.2019

12:51

NIKO IM NIJE RAVAN! Ovo su 3 najpametnija znaka!

Zanimljivosti

NIKO IM NIJE RAVAN! Ovo su 3 najpametnija znaka!

Podeli vest

Nemojte da se uvredite ako vaš znak nije ovde spomenut, ali prosto moramo da znamo ko je najbolji među nama...

Vodolija 

Jedni su od najpametnijih jer imaju tu naviku da sve propuštaju kroz filtere vlastitog inteligentnog uma. Mogu da se izdignu iznad situacije i da lako pronađu rešenje. Poznati su kao usredsređeni, inventivni znak koji je uvek hladne glave. 

(FOTO) KAKVA MAČKA! Bivši "Viktorijin anđeo" i dalje pleni savršenim izgledom!



Devica 

Oni uvek postavljaju pitanja zbog čega su poznati po svojoj genijalnosti. Zanimaju ih mnoge stvari, čak i one koje mnogi uzimaju sdravo za gotovo, piše Flaming catalog. Ukoliko nema rešenja za problem ili je teško naći neki odgovor, Devica će naći neki svoj. Stalno razmišljaju, stvaraju i ne vole ni sa čim da odugovlače, bilo da je reč o popravljanju slavine koja curi ili pronalaženju filozofskog odgovora na neko pitanje. 

PETAK NIKAKO! Evo koji su najbolji, a koji najgori dani za započinjanje dijete



Škorpija 

Ne možete tek tako da prevarite Škorpiju jer se ona ne da tako lako. Sigurno ne želite da iskoriste svoju inteligenciju kao oružje protiv vas, verujte nam na reč. Teško ih je prevariti zbog njihove mentalne snage, perceptivne inteligencije i intenzivnosti. Odlično barataju informacijama do kojih su došli, pogotovo uz pomoć vida. Njima ne promaknu ni informacije koje svima nekako skliznu s uma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija