• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/Informer.rs

09.09.2019

12:49

(FOTO) TURISTE OČEKUJE PRAVA HOROR SCENA! Zalediće vam se KRV U ŽILAMA!

Zanimljivosti

(FOTO) TURISTE OČEKUJE PRAVA HOROR SCENA! Zalediće vam se KRV U ŽILAMA!

Podeli vest

Na ovom ostrvu, turistima se ledi krv u žilama od jezivih prizora

Na ostrvu u močvari južno od Meksiko Sitija nalazi se "Isla de las Munecas" ili Ostrvo lutaka, a prizor koji tamo dočekuje posetioce ledi krv u žilama. Sa svih strana vise stare i oštećene lutke, a sve izgleda kao da ste se našli u sred horor filma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isla de las Munecas - Island of dolls in Mexico ?? Would you visit ? #isladelasmunecas #islandofdolls ?

A post shared by Carly ????? (@hocus_pocus_halloween) on Aug 26, 2018 at 12:49am PDT


Legenda kaže da se pre pedesetak godina u kanalu oko ostrva udavila devojčica. Don Hulijan Santana Barera, pustinjak koji je tamo živeo, nedugo nakon tragedije u vodi je našao staru lutku, a sutradan ih je bilo još.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So long, Mexico, and thanks for all the creepy haunted dolls. #isladelasmunecas

A post shared by Hannah (@hannahboots) on Jan 23, 2018 at 8:56am PST



Bio je uveren da je lutke zaposeo njen duh, piše jutarnji.hr. Počeo je da ih sakuplja i da ih postavlja svuda po ostrvu.



Neki svedoci su tvrdili da se lutke nekad pomeraju i šapuću među sobom, a ponekad i otvaraju oči. Šetnju ostrvom naveli su kao jedno od jezivijih iskustava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#scary #dolls #isladelasmunecas #mexico?? #xochimilco ???

A post shared by Andrés Alanís (@alanis88) on Aug 24, 2019 at 3:13pm PDT


 

Santana je navodno tokom godina postao potpuno opsednut, a lutaka je na ostrvu bilo sve više.

Decenijama kasnije, 2001. godine, dogodila se nova tragedija. Santana je preminuo i to na isti način kao i devojčica - udavio se u kanalu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija