• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.09.2019

22:08

(VIDEO) SPREMI SE DA UMREŠ U PAKLU, GDE ĆE SE MOJI REPTILI GOSTITI TOBOM! Zbog ove poruke indijskom premijeru poznatoj pevačici i voditeljki PRETI DVE GODINE ZATVORA!

Zanimljivosti

(VIDEO) SPREMI SE DA UMREŠ U PAKLU, GDE ĆE SE MOJI REPTILI GOSTITI TOBOM! Zbog ove poruke indijskom premijeru poznatoj pevačici i voditeljki PRETI DVE GODINE ZATVORA!

Podeli vest

Pevačici iz Pakistana prete dve godine zatvora nakon što se pojavio snimak u kojem pozira sa veliki zmijama i preti da će ih pustiti na premijera Indije Narendru Modija

Rabi Pirzada, koja je poznata i kao voditeljka, na snimku mazi zmije i kritikuje Nju Delhi jer je ukinuo autonomiju Kašmiru. Video se brzo proširio društvenim mrežama i privukao je veliku pažnju.

 

 

U snimku, koji je prvo objavljen na njenom Jutjub kanalu 2. septembra, Pirzada kritikuje Modija zbog "uznemiravanja Kašmira" i tvrdi da će njeni reptili prijatelji biti "specijalan poklon za njega".

Vidite šta sam mu pripremila. Spremi se da umreš u paklu. Moji prijatelji će se gostiti tobom - rekla je pevačica, pre nego što je predstavila svoje "prijatelje", među kojima je i aligator.

Video je navodno nastao u njenom salonu za lepotu u Lahoru, i postao je glavna vest i u Pakistanu i u Indiji.

 

 

Odeljenje za zaštitu divljine u Pandžabu pokrenulo je istragu protiv pevačice zbog držanja egzotičnih životinja - uključujući pitone i aligatora - u njenom salonu. Prema zakonu, držanje ovih životinja kao ljubimce je zabranjeno, zbog čega Pirzadi preti novčana kazna i dve godine zatvora.

Međutim, ona sada tvrdi da je u nevolju upala zbog pretnji premijeru Indije, a ne zato što drži životinje kao ljubimce.

(ŠOK VIDEO) ZMIJE IM OKO VRATA, GMIŽU PO LICIMA, ULAZE U USTA... A oni MRTVI HLADNI! I još se raduju!

Pirzada, poreklom iz spornog dela Kašmira, otvoreno je izrazila kritiku zbog odluke Indije da deo Kašmira integriše pod svoju kontrolu, a nedavno je organizovala skup "Sačuvaj Kašmir", izazivajući optužbe da je na platnom spisku Islamabada. Pirzada negira da prima naređenja od pakistanske vlade, tvrdeći da je dobila "nula podrške" od vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija