• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.09.2019

15:03

(FOTO/VIDEO) ANDREA 15 PUTA SREDILA USNE I NE PLANIRA DA STANE! Svi pričaju o njoj, a ona kaže da se ne dopada samo ljubomornim ženama!

Zanimljivosti

(FOTO/VIDEO) ANDREA 15 PUTA SREDILA USNE I NE PLANIRA DA STANE! Svi pričaju o njoj, a ona kaže da se ne dopada samo ljubomornim ženama!

Podeli vest

Zbog svojih ekstremno velikih usana, studentkinja Andrea Emilova Ivanova (22) iz Bugarske, postala je poznata u celom svetu! Do sada je usne povećala 15 puta i na to potrošila više od 2,500 dolara

Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: -To je sad u modi-.



Andrea koja studira germanistiku, kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

- Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora - kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer su usne stvar ukusa.


 

- Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere - kaže ova studentkinja.

Bugarku na Instagramu prati preko 15.000 ljudi, a na ovoj društvenoj mreži dobila je čak i ponude za brak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pobogu,šta je ovo,guru,pa gore i ružnije od kineskih platičnih lutki.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija