• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

25.09.2019

21:08

(VIDEO) ONA JE BAKA URAGAN! Ima 103 godine, vozi bicikl, trči I POSTAVLJA SVETSKE REKORDE!

Zanimljivosti

(VIDEO) ONA JE BAKA URAGAN! Ima 103 godine, vozi bicikl, trči I POSTAVLJA SVETSKE REKORDE!

Podeli vest

Amerikanka Džulija Houkins stara 103 godine, aktivno trči i osvaja zlatne medalje, a zbog brzine i spretnosti dobila je nadimak Uragan

Ona je 2017. godine postavila svetski rekord rezultatom na 100 metara.

Smatra da je u njenim godinama svaki dan poseban, za svako novo jutro je izrazito zahvalna i zbog toga ostaje pozitivna i u pokretu.

Tajna mog dugog života su moje strasti. Strast je ono što me tera da nastavim dalje. Takve stvari vas jednostavno teraju da živite i da želite da radite. Izađite iz kuće, pokrenite se, upoznajte nove ljude i radite nešto novo svaki dan - rekla je ona.

Prema njenim rečima, redovno odlazi na predstave, mjuzikle i u crkvu.

Sebe smatra avanturistom i želi da isproba sve sportove i aktivnosti na koje naiđe.

Osim što se bavi trčanjem, veoma je uspešna i u biciklizmu.

NAJSTARIJA ŽENA NA SVETU- NAJNESREĆNIJA: Uprkos teškom životu doživela pozne godine, DUGOVEČNOST SMATRA ZA BOŽJU KAZNU?!

U nekoliko intervjua je istakla da nije prošao dan u kojem nije vozila bicikl ili trčala i da oduvek uživa u sportu. Džulija ima četiri ćerke, tri unuke i tri praunuke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija