• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror.co.uk

01.10.2019

21:23

PROSIO JE 30 PUTA, A ONA NIJE SHVATILA! Muke njegove NIKO NE ZNA! (FOTO)

Zanimljivosti

PROSIO JE 30 PUTA, A ONA NIJE SHVATILA! Muke njegove NIKO NE ZNA! (FOTO)

Podeli vest

Kolton Voters je slikao svoju devojku i verenički prsten nedeljama, pre nego što ju je zvanično zaprosio

Prosidba i nije tako jednostavan zadatak kako se čini. 

Mogućnosti su beskrajne, pa tako možete jednostavno zaprositi devojku kod kuće, sakriti prsten u kolaču u nekom fensi restoranu ili to učiniti negde u šetnji. 

Najveći problem je zapravo što imate samo jedan pokušaj. 

Kolton Voters, otac dvoje dece, našao je jedinstven način da svoju devojku zaprosi više od 30 puta, a da ona to ni ne primeti. 

(VIDEO/FOTO) MAJKA JE BILA ŠOKIRANA ONIM ŠTO JE ZATEKLA U DEČIJOJ SOBI! Malene trojke (2), za koje je mislila da dremaju, napravile OPŠTI HAOS!

Kupio je prsten, ali nije imao ideju kako da pita Daniel Kempbel da se uda za njega. Želeo je da bude romantično i zabavno, ali da u isto vreme ne bude neozbiljno. Želja mu je bila i da ceo ovaj događaj zabeleži kamera. 

 

 

Ispostavilo se da to nije nimalo lako. 

- Nosio sam prsten sa sobom gde god bi išli i slikao je krišom. Ostavljao sam prsten na različitim mestima u kući, ne bi li ga našla - rekao je Kolton.

Kačio je prsten čak i za njenu tašnu, stavljao ga u poštansko sanduče, nosio prsten u ruci dok su kupovali u supermarketu. Na kraju joj je čak spuštao prsten u ruku dok je spavala.

Planirao je da je zaprosi u momentu kad ga uoči. 

 

 

I pored svih nastojanja, ona ništa nije primetila, pa je Kolton morao da je zaprosi formalno. Klekao je i pitao bez okolišanja, a fotografije neuspelih pokušaja ostaće simpatična uspomena iz svadbenog foto-albuma. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija