• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2019

22:29

EVO KAKO JE PROSLAVLJENA ISTORIJSKA POBEDA SRPSKE LISTE!

Zanimljivosti

EVO KAKO JE PROSLAVLJENA ISTORIJSKA POBEDA SRPSKE LISTE!

Podeli vest

Posle ubedljivog rezultata na vanrednim izborima u pokrajini, zvaničnici Srpske liste obratili su se medijima nakon čega je počelo slavlje u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Srpske liste Goran Rakić zahvalio se svima.

- Ovo je velika pobeda za srpski narod. Sa ovom pobedom naš opstanak na KIM je mnogo izvesniji. Hvala svima koji su nas podržali, hvala našoj državi na svemu što radi za srpski narod - zaključio je Rakić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sandra

pre 4 godine

Lepo je što su Srbi zbili redove ali ne znam šta to slave. Na Kosovu su pobedile albanske stranke koje same mogu da formiraju vladu i da Srbe ne pitaju baš ništa

Saradžogla

pre 4 godine

Gedžo srbine,tri puta dnevno da moliš boga da se po naredbi albanse narko mafije albanci koji su roda srpskog ne POPIŠMANE i zatraže povratak Srbiji.JA SAM JEDINI KOJI O TOME PIŠE!!Naša vlast bi to sa veseljem prihvatila a to bi bio kraj za Srbiju?Skupština Srbije bi bila puna albanaca a ne kosovskih albanaca!JOŠ NEŠTO ... Ukoliko srbi u Srbiji učine još jednu KATASTROFALNU GREŠKU koja se ne odnosi na Kosmet sledi joj život robova!Opisao sam o čemu se radi i ni jedna novina to nije objavila?Da vas podsetim da sam na početku vladavine DS stranke panično upozorio da zbog početničkih grešaka nestaće sa političke scene!Sutradan sam isključen po naredbi jedne žene iz DS koja je zbog bahatosti bila gazda stranke.Gde je danas stranka DS?

Marko

pre 4 godine

Upravo smo saznali komentar Kurtija koji je rekao da Srbi treba da dobiju bar jedno ministarsko mesto u Vladi Kosova ali to neće biti niko sa Srpske liste. Znači srpski poslanici će u kosovskom parlamentu biti fikus. Čemu onda veselje i trube. Mislim da Srbi treba manje da trube a da se više bave diplomatijom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija