• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2019

17:15

SVEKRVA JOJ JE OŠIŠALA SINA IAKO JOJ JE REKLA DA TO NE ČINI! Nakon onoga što joj je majka uradila NEĆE JOJ VIŠE PASTI NA PAMET DA TO URADI!

Zanimljivosti

SVEKRVA JOJ JE OŠIŠALA SINA IAKO JOJ JE REKLA DA TO NE ČINI! Nakon onoga što joj je majka uradila NEĆE JOJ VIŠE PASTI NA PAMET DA TO URADI!

Podeli vest

Besna majka sad ne može ni da pogleda svog sina jer mu je "pakosna" svekrva odsekla kosu, iako joj je rečeno da to ne radi

Svekrva je vlasnica frizerskog salona i već je jednom pitala da podšiša petogodišnjeg unuka. Snaja je izričito rekla da to ne uradi, jer joj se mnogo sviđala kosa svog sina koja je bila dugačka do ramena.

Snaja je poslala sinove da prenoće kod bake prvi put za dve godine, i umalo nije doživela nervni slom kad je otišla da uzme decu i videla da je kosa njenog sina potpuno ošišana. Svoje zaprepašćenje je podelila na internetu.

- Moj sin je imao prelepe lokne do ramena. Svekrva je mog supruga i mene pitala da ga podšiša, ali smo rekli da to ne radi. Odvela ga je u svoj salon i ipak je to učinila. Podšišala ga je na dvojku! Povređena sam i besna. Znala je da volim njegovu kosu i namerno je to učinila - napisala je majka na društvenim mrežama.

 

 

Posle ovoga je prekinula svaki kontakt sa svekrvom, napomenuvši da ovo nije prvi put da je svekrva prešla granicu. 

- Šokirana sam da je tako pakosna. Svaki put kad pogledam sina, bes mi se vrati. Sad je zbunjen što ne mogu ni da ga pogledam - izjada se majka.

Foto: Public

Komentatori na društvenim mrežama saosećaju sa njom:

- Pokazala je potpuno nepoštovanje prema tvom stavu i osećanjima i izgleda da je pomalo narcisoidna - napisao je jedan.

 

 

- Tvoj bes je u potpunosti opravdan i ja bih se isto osećala. Bilo da ti je svekrva, baka, šta god, prekoračila je crtu - komentar je druge komentatorke.

- Nikad je više ne bih ostavio sa njom bez treće osobe koja bi nadgledala šta radi - smatra treći.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tradicionalno

pre 4 godine

Majka je tako vaspitana. Ima dva sina i ne misli, a bilo bi joj za nauk da ima dve snaje, "gore" od nje same, pa da se seti svojih stavova, kao svekrva. A kosa, kosa ce brzo da poraste.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija