• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.10.2019

12:06

OSETILA JE JAK SMRAD U AUTOMOBILU,  a kada je PODIGLA POKLOPAC HAUBE, NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI

Zanimljivosti

OSETILA JE JAK SMRAD U AUTOMOBILU, a kada je PODIGLA POKLOPAC HAUBE, NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI

Podeli vest

Jedna žena se začudila kada je osetila jak miris nakon što je izašla iz svoga automobila koji je parkirala pred knjižarom.

Holi Persic je čula je i neobičan zvuk ispod poklopca motora automobila pa je odlučila da ga podigne, a onda je imala šta i da vidi. Ispod poklopca pronašla je stotine oraha i sasušenu travu, a krivac za to bile su veverice koje stanuju u njihovom dvorištu.

– Supruga me nazvala i rekla da auto smrdi kao da gori i da proizvodi čudan zvuk. Rekao sam joj da digne poklopac motora, a onda mi je poslala fotografije. Bilo ih je svuda, trebalo je sat vremena da ih sve uklonimo – rekao je njen suprug, prenosi Večernji list.

Zadnji put Holi je pogledala ispod poklopca motora pre mesec dana, a orasi su počeli da opadaju pre dve-tri nedelje pa se veruje da su veverice u tom periodu skladištile svoju hranu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija