• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1/informer.rs

04.11.2019

09:54

NEKE BI PRE METEOR UDARIO! Postao loto milioner drugi put!

Zanimljivosti

NEKE BI PRE METEOR UDARIO! Postao loto milioner drugi put!

Podeli vest

Jedan stanovnik Masačusetsa dva puta ispraznio je kasu lutrije u toj američkoj državi. On je u maju prošle godine osvojio isti iznos na lutriji, a odabrao je tada da podigne 650.000 dolara u kešu odmah, umesto da unovčava ček na 50.000 dolara godišnje tokom 20 godina

Rouds još nije odlučio na šta će potrošiti novac dobijen sada.

Ovo nije usamljeni slučaj ponovnog dobitka na lutriji. Na Florodi je jedan čovek 2013. godine osvojio tri miliona dolara na lutriji pošto je prethodne godine izvukao tiket koji mu je doneo 10 miliona. Jedan Francuz osvoijio je po milion evra 2016. i 2018. godine igrajući istu nagradnu igru.

Statistika kaže da je mogućnost da se nešto ovako desi jedan prema 16 hiljada milijardi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija