• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/agencije

13.11.2019

21:03

U KOJOJ DRŽAVI EU se najviše kradu automobili?

Zanimljivosti

U KOJOJ DRŽAVI EU se najviše kradu automobili?

Podeli vest

Broj zabeleženih krađa automobila u Evropskoj uniji je 2017. godine opao skoro za trećinu u odnosu na deceniju pre, saopštio je Eurostat

Od 2015. do 2017. godine na teritoriji EU je u proseku godišnje kradeno oko 700.000 vozila, a smanjenje broja krađa je primetno u većini država članica, navodi statistička kancelarija Evropskih zajednica.

Ubedljivo najviše automobila po glavi stanovnika krade se u Luksemburgu (328 krađa prijavljeno policiji na 100.000 stanovnika), a zatim sledi Grčka sa 269 ukradenih automobila, Italija sa 257 i Švedska sa 256.

Foto: Ilustracija

U EU, najmanje automobila po glavi stanovnika krade se u Danskoj (svega četiri na 100.000 stanovnika), a za njom slede Rumunija sa 15 i Hrvatska sa 20 „nestalih” automobila.

U ovoj zemlji NEMA BANKOMATA, internet se koristi retko, a ALKOHOL MOŽETE DA POPIJETE samo u JEDNOJ PIVARI! (foto/video)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dlaka

pre 4 godine

Da nema "komšija" koji operiraju po Hrvatskoj bili bi bolji od Danske

Brijač

pre 4 godine

Da vam lopovi ne emigriraju u druge zemlje članice EU bili bi gori od Grčke i Švedske zajedno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija