• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.11.2019

14:48

DEVOJKA OBJAVILA SLIKU SATA, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Tražila s kim je dečko vara, a onda je OTKRIVENA NJENA TAJNA

Zanimljivosti

DEVOJKA OBJAVILA SLIKU SATA, PA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE! Tražila s kim je dečko vara, a onda je OTKRIVENA NJENA TAJNA

Podeli vest

Slika jednog sata na društvenim mrežama možda bi i prošla nezapaženo, da je nije pratila jedna nesvakidašnja objava.

- Tražim devojku kojoj je ispao sat Casio kod mog dečka u Golfu 7. Pa, eto, ako želi da joj vratim, neka se javi - stoji u opisu fotografije objavljene na popularnoj stranici.

Čim je objava ugledala svetlost dana, počeli su da se ređaju komentari.

- Blago tebi kad ga još zoveš svojim. Nama svima izgleda da je najmanje tvoj - pisali su ispod objave, a onda je došlo do preokreta. 

Naime, korisnici fejsbuka ubrzo su shvatili da je reč o - muškom satu.

- Ovo ako je ženski sat, ja sam astronaut; Dečko ti ima dečka, izgleda; Ja da sam na mestu tvog momka raskinuo bi s tobom za sva vremena, ne znaš da razlikuješ muški i ženski sat; Neka se javi dečko koji se provozao sedmicom s "tvojim" dečkom - samo su neki od komentara 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

I pre nego što sam došao do kraja teksta ja sam se pitao kako je moguće da ona ne vidi da je to muški sat ... Ja sam isti takav kupio još 1976. godine u Tajlandu a nakon što sam ga posle 8 godina izgubio (otkinula se narukvica) kupio sam identičan novi u Nepalu 2006 godine i imam ga i danas.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija