• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2020

13:55

SPUSTILA SAM MU RUKU NA BUTINU, A ON JE DOŽIVEO OR*AZAM! Pitala je ljude da podele najveće blamove sa dejta, ali ovo nije očekivala!

Zanimljivosti

SPUSTILA SAM MU RUKU NA BUTINU, A ON JE DOŽIVEO OR*AZAM! Pitala je ljude da podele najveće blamove sa dejta, ali ovo nije očekivala!

Podeli vest

Trema uradi svoje, pa se često na prvom sastanku pošteno izblamiramo usled silnog truda da ostavimo što bolji utisak, jer priliku za drugi možda neće ni biti! Kada čujete kako su se ovi ljudi izblamirali, biće vam mnogo lakše!

Naime, jedna tviterašica postavila je pitanje ljudima da opišu svoj najveći blam sa prvog sastanka, ali ni u ludilu nije očekivala ovakva iskustva!

 

 

“Bila sam na večeri sa dečkom koji je sa sobom poneo ogromnu bocu vode, što mi je bilo čudno, ali kako je trener, pripisala sam to zaluđenosti zdravim životom. Onda mi je rekao da ne pije vodu iz slavine i preporučio mi da je ne pijem ni ja, jer on je verovao da u njoj postoji hemikalija koja ljude pretvara u homoseksualce. Zatim me je pitao: ‘Zašto misliš da toliko homoseksualaca živi ovde?’ (Živimo u Ostinu). Posle svega me je naterao da gledamo 20 minuta dug snimak Aleksa Džounsa o homoseksualnim žabama, pojačan do maksimuma (zbog čega su mnogi zurili u nas).”

“Bio sam na dejtu s devojkom koja mi je, nakon što je naručila večeru, rekla da ide na 25 dejtova mesečno kako bi dobila besplatnu večeru, a onda me je ismevala što sam siromašan. Nakon svega je očekivala da joj platim večeru od 350 dolara (što sam i učinio).”

“Na sastanku na slepo otišao sam s devojkom u restoran, gde je ona jela cezar salatu prstima, jer “nije baš za pribor”. Kad je završila s obrokom, pitala me jesam li prihvatio Isusa Hrista kao svojega Gospodina i Spasitelja i pozvala me na ispovedanje.”

Foto: Pixabay

“Otišao sam jednom na piće u pub, gde me je čekala žena sa svojih šestoro dece. Svima sam kupio piće i nedugo nakon toga ljubazno napustio njihovo društvo.”

“Doveo je svoju bivšu devojku na sastanak sa mnom, a kasnije mi rekao da se njoj nisam svidela.”

“Vozila sam se sat vremena kako bih se videla s dečkom i, dok smo kod njega gledali film, čim sam mu spustila ruku na butinu, odmah je doživeo orgazam.”

“Bila sam na sastanku sa hirurgom kojeg sam upoznala na poslu i on me je odveo na večeru na kojoj nije jeo, nego me samo gledao kako jedem. Posle toga je pratio moj auto do kuće s ugašenim svetlima na svom autu. Mislio je da nisam primetila. Na kraju mi je poslao poruku u kojoj me je pitao jesam li stigla kući, kao da me nije video da ulazim u nju.”

Foto: Shutterstock

“Bili smo u luksuznom restoranu, a on mi je dao kondom sa svojim likom na njemu.”

“Na prvom sastanku upoznala sam celu njegovu porodicu (tetke, stričeve, rođake, majku, oca i sestru) kada smo se našli u kući njegovog dede koji samo što je preminuo! Rekao mi je da to nije bilo planirano i, tri godine posle, to je i dalje moja omiljena priča.”

“Na Tinderu sam upoznala dečka s kojim sam na prvi dejt otišla u bioskop. Celo vreme nije progovorio ni reč sa mnom. Platio mi je kartu i kupio mi grickalice. Samo smo gledali film i, kada je završio, on mi je dao 50 dolara, pozdravio se i otišao.”

“Novi kolega na poslu činio se zanimljivim pa sam ga pozvala na kućnu zabavu na kojoj su bili moji dobri prijatelji, jer smo svi voleli da igramo igrice uz piće. Igrali smo poker na skidanje ili nešto slično i on je doslovno prvo skinuo svoje pantalone i odmah zatim gaće. Na prvom druženju videla sam mu penis, dok je još na sebi imao majicu. Rekao je da jedino tako zna da igra, jer nije pi*kica. Moji prijatelji su bili zbunjeni, ja sam bila ponižena jer sam pozvala čudaka na zabavu. Još nismo bili ni pijani. To je bila druga igra koju smo igrali. Ali, bilo kako bilo, pet godina smo bili u vezi i venčali se u julu.”

A koji je vaš najveći blam sa sastanka? Napišite nam u komentarima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coyote Nervosius

pre 4 godine

Drugi dan držanja za ruke mi je rekla : Vidim da smo se skontali, a kada počinjemo da živimo zajedno ?? Odgovor je bio : Curo draga, ne znam još uvek da li imaš mladež na dupetu, a ne da razmišljam o ozbiljnim stvarima. I tu je bio kraaaaj :)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija