• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirrror.co.uk

21.02.2020

08:19

MLADA POBESNELA KADA JE VIDELA JEDNU DEVOJKU NA SVOM VENČANJU! Odlučila je da se osveti, a o onome što je uradila PRIČAJU SVI

Zanimljivosti

MLADA POBESNELA KADA JE VIDELA JEDNU DEVOJKU NA SVOM VENČANJU! Odlučila je da se osveti, a o onome što je uradila PRIČAJU SVI

Podeli vest

Kada je reč o venčanjima, postoji mnogo nepisanih pravila koje bi gosti trebalo da ispoštuju - da li to je to da se pojave na vreme, da ne kucaju poruke tokom ceremonije, da ne dovode nepozvane "plus jedan" pratioce ili da ni u kom slučaju ne nose belu haljinu. Nikada!

Izgleda da jedna gošća nije dobila "dopis" o pravilima ponašanja na venčanju, te je obukla belu haljinu. 

Foto: Shutterstock

Mlada koja nije bila zadovoljna time kako se pomenuta ženska osoba pojavila na njenom venčanju, na Fejsbuk grupi  je otkrila na koji način joj se osvetila.

U zahvalnici koju je mlada napisala i poslala pomenutoj gošći pisalo je:

"Draga, hvala ti što si prisustvovala našem venčanju. Bila mi je čast da delim da tobom pravo da nosim belu haljinu. Najlepše želje!"

Foto: Facebook/ That's it, I'm Wedding Shaming

Ova njena objava na društvenoj mreži pokupila je preko 3.000 lajkova, i mnoštvo komentara kojima joj ljudi čestitaju na hrabrosti, piše San. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija