• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2020

23:45

NOVI TREND MEĐU NISKIM MUŠKARCIMA! Produžavaju noge za 75.000 dolara - POTPUNI HIT!

Zanimljivosti

NOVI TREND MEĐU NISKIM MUŠKARCIMA! Produžavaju noge za 75.000 dolara - POTPUNI HIT!

Podeli vest

U butnu kost ili kost potkolenice ubacuje se uređaj koji pacijent kontroliše daljinskim upravljačem, jednim pritiskom na dugme svakog dana povećava svoju visinu za 1 mm, objašnjava dr Kener Debiparšad

Nisu samo žene spremne da zarad lepote idu pod nož. Dok one "pumpaju" grudi, zadnjice i usta, smanjuju noseve, izdužuju vilice, muškarci zbog nekoliko centimetara pristaju na mnogo teži zahvat. I nije reč o produženju polnog organa, već nogu!

Umeci za đon i duple ili povišene pete na cipelama više nisu jedino rešenje za muškarce koji pate što nisu bar koji centimetar viši. Postoji i hirurško rešenje koje nije ni lako, a ni jeftino - košta oko 75.000 dolara!

90
minuta traje operacija

Tokom prošle godine Institutu "Limbplasteks" u Las Vegasu prijavilo se 30 muškaraca za operaciju produženja nogu. Tamo kažu da posle operacije može "da se poraste" u proseku za 15 cm, ali da zahvat nije jednostavan.

- Više od 90 odsto mojih pacijenata, uključujući one koji su se konsultovali sa mnom, jesu muškarci. Većina traži povećanje visine od oko sedam do osam centimetara - izjavio je doktor Kener Debiparšad za "Miror", a preneo "Mens helt".

OVA TRI MODNA SAVETA POŠTUJTE! U suprotnom, iza leđa će vam pričati da ste odeću uzeli iz bakinog ormara! (FOTO)

- Visina je uvek bila goruća tema u savremenom društvu. Bez obzira na to šta je trend, razlozi za kozmetičko produženje udova variraju, od većeg samopouzdanja do poboljšanih fizičkih sposobnosti, a sve to menja živote - objašnjava doktor.

Tokom 90 minuta, koliko traje operacija, hirurzi urade rez na kostima nogu i postavljaju u kost uređaj za istezanje koji kontroliše sam pacijent.

- Presečemo kosti nogu, bilo butnu kost (femur) ili kost potkolenice (tibija) i umetnemo uređaj koji ih polako isteže, što vas čini trajno višim. Konkretno, napravim od četiri do šest sitnih ureza u nogu (butne kosti ili potkolenice) i pravim otvor da bih dobio pristup šupljem delu kosti. Ubacujem uređaj koji reaguje na spoljni daljinski upravljač koji će pacijent kontrolisati kod kuće. Posle operacije pacijent koristi eksterni daljinski upravljač i jednim pritiskom na dugme svakog dana povećava svoju visinu za 1 mm, polako isteže noge i povećava svoju visinu - nastavlja dr Debiparšad.

Nema opasnosti

Doktor kaže da je operacija uglavnom bezbolna i da su opasnosti ograničene.
- Postoji određeni rizik, ali su komplikacije zaista minimalne. Rizik od infekcije ili transfuzije sličan je bilo kojoj drugoj vrsti hirurškog zahvata. Specifično za ovu operaciju jeste da se mogu izgubiti određene atletske sposobnosti, na primer, možete da trčite ili idete u teretanu, ali možda nećete moći da trčite 100 metara za devet sekundi sa svojom novom visinom - dodaje dr Debiparšad.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Нек тако продуже мог... - "ниског" Ђоку...!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija