• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dejli mejl

27.02.2020

07:57

(VIDEO) ZAPROSIO JE DEVOJKU, a njen odgovor naterao ga je da USKOČI U AKVARIJUM U TRŽNOM CENTRU, evo i zašto!

Zanimljivosti

(VIDEO) ZAPROSIO JE DEVOJKU, a njen odgovor naterao ga je da USKOČI U AKVARIJUM U TRŽNOM CENTRU, evo i zašto!

Podeli vest

Evo šta se desi kada prosidba krene po zlu!

Jedan mladić uskočio je u akvarijum sa ribama u šoping centru kako bi našao prsten koji je njegova besna devojka ubacila tamo nakon prosidbe.

Snimak pokazuje muškarca koji pokušava da objasni situaciju obezbeđenju, a onda skida rusak i uskače u akvarijum. Iako obučen, on zaranja glavu u vodu i po dnu traži prsten, među ribama koje plivaju.

Kako se kasnije ispostavilo, on je neposredno pre ovoga zaprosio svoju devojku u jednoj prodavnici, ali stvari očigledno nisu ispale onako kako se nadao.

Umesto da prihvati bračnu ponudu, devojka je, besna zbog nečega, odlučila da baci prsten u akvarijum. Mediji su preneli da mladić nije odmah priveden, ali da su ga posle ipak odveli u policijsku stanicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brana

pre 4 godine

Mogao je moron da zasuce rukav i izvadi prsten a ne da gnjura ko debil...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija