• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernji list

09.03.2020

08:08

ONO ŠTO PRVO VIDITE NA OVOJ SLICI reći će vam mnogo toga o vama

Zanimljivosti

ONO ŠTO PRVO VIDITE NA OVOJ SLICI reći će vam mnogo toga o vama

Podeli vest

Pogledajte dobro ovu sliku.

Bez razmišljanja, zapamtite šta prvo vidite i to će otkriti zanimljive činjenice o vama.
Ako ste prvo videli lica, znači da dosta često razmišljate o raznim ljudima, poput prijatelja, bližnjih i porodice. Više ste ekstrovertirani i socijalni i volite da budete u velikim krugovima ljudi. Često drugi ljudi utiču na vaša razmišljanja i raspoloženja, što znači da vam je važno da se okružite pozitivnim i sretnim ljudima. Trebalo bi da biste pripazite s kakvim ste ljudima okruženi kako vas ne bi naterali na ponašanje koje vam ne odgovara.

Foto: printscreen

 

Ako ste prvo videli svećnjak, to je znak da ste više introvertirani. Više razmišljate o vlastitim problemima i sukobima te kako ćete ih rešiti i prevladati. Više volite provoditi vreme u samoći i  udobnosti svog doma. Imate mali krug prijatelja, ali istinski uživate u njihovom društvu, kada ste spremni za socijalizaciju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija