• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dejli mejl

12.03.2020

13:11

(VIDEO) RAZJARENI LAV SKOČIO NA GOLORUKU POLICAJKU, A ONDA... Snimak koji će vas ŠOKIRATI!

Zanimljivosti

(VIDEO) RAZJARENI LAV SKOČIO NA GOLORUKU POLICAJKU, A ONDA... Snimak koji će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Razjareni lav napao je policajku.

Kako se navodi, incident se dogodio u Koloradu, a na snimku se vidi kako kako životinja skače na policajku koja je goloruka.


Policajka pokušava da se odbrani i odguruje životinju sa svog tela, podižući ruke u visini glave kako bi zaštitila lice od napada razjarene zveri.

Veoma brzo pored njih su se stvorili policajci, koji su bili prinuđeni da pucaju na životinju kako bi odbranili koleginicu.

Jedan od stanovnika rekao je da izašao iz kuće kada je čuo policijske sirene, a onda je ugledao ženu koja je bila licem u lice sa lavom.

- Kako sam čuo, lav se zaleteo na nju sa udaljenosti oko 10 metara. Podigla je ruke i tako sprečila da je lav ozbiljnije povredi po vratu, udario ju je samo u rame, imala je mnogo sreće - ispričao je.
Iako su policajci pucali na njega, lav je uspeo da pobegne, ali je kasnije ipak ustreljen pored autoputa.
Policajka nije zadobila opasne povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZZ

pre 4 godine

sta ces .. takvo naj je novinarstvo ... neuko ...

grga2

pre 4 godine

kakav bre lav toje obicni Cougar!! cougar, mountain lion ili Puma concolor

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija