• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

16:50

KARMA NA DELU:  Žena kupila 18 rolni WC papira- USLEDIO JE ŠOK KADA JE VIDELA ŠTA SU DECA URADILA SA NJIM!

Zanimljivosti

KARMA NA DELU: Žena kupila 18 rolni WC papira- USLEDIO JE ŠOK KADA JE VIDELA ŠTA SU DECA URADILA SA NJIM!

Podeli vest

Neverovatno!

Pandemija koronavirusa mnoge je ljude podstakla da u strahu od proglašenja karantina pojure u trgovine i nabave kućne potrepštine, u enormnim količinama. Neki su u panici pokupovali prevelike količine određenih zaliha, što je izazvalo bes kod drugih kupaca, koji nisu uspeli da kupe ni najosnovnije. A iz nekog razloga, mnogi su opsednuti gomilanjem toalet papira. 

GENIJALAC! Nećete verovati čime je ovaj čovek pokušao da UGASI VATRU, pa i dete bi znalo da to nije pametna ideja! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jedna majka iz Hempšira kupila je 18 rolni toalet papira, ali joj se desio maler, deca su joj sve rolne pobacale u kadu i potopile ih u vodi. Ovaj događaj na Tviteru je podelio bliski prijatelj majke Ed Kaming, a objava je prikupila više od 1.000 lajkova i stotine komentara.

ŠTRIKA DŽEMPER I PSUJE KORONU! Baka iz Užica postala HIT NA INTERNETU, probajte da se ne nasmejete! (VIDEO)

Deca su papir pobacala u kadu zajedno sa svojim igračkama, ne smatrajući da tim potezom rade išta loše.

 

 

"Karma", "Deci se sviđa toaletni papir", "Posuši papir fenom za kosu", "Ovo bi me dokrajčilo", samo su neki od komentara ostavljeni ispod fotografije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladeta

pre 4 godine

Potpuno neprimeren primer preterane kupovine. Jel vi kupujete po pola rolne ili možda jednu celu. 18 rolni na porodicu od 4-5 članova potroši se za 5-6 dana i predstavlja potpuno normalnu nabavku. Pa neće sad ići svaka dva- tri dana da kupuju 2-3 rolne wc papira da bi ugodili nečijim zamerljivim očima.

celih 18 rolni

pre 4 godine

To je ono malo vece pakovanje.. Bas ogromna nabavka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija