• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: abcnews

02.04.2020

09:23

(VIDEO) Svakoga jutra, ovaj pas dolazi do vrata bolesne žene i ČINI JEDNU POTPUNO NEVEROVATNU STVAR

Zanimljivosti

(VIDEO) Svakoga jutra, ovaj pas dolazi do vrata bolesne žene i ČINI JEDNU POTPUNO NEVEROVATNU STVAR

Podeli vest

Ovaj pas zaslužuje veliki aplauz.

Pas po imenu Sandens čini sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao svojoj bolesnoj komšinici da ona ne bi morala da izlazi iz kuće u toku epidemije koronavirusa.

Rene Hilman boluje od hronične opstrukcije pluća i još nekih pridruženih bolesti i veoma joj je teško u vreme epidemije. Želeći da joj pomogne, a da ne ugrozi njeno zdravlje, njena komšinica Karen nabavila je kreativnog i istreniranog psa da im bude veza.

Svakog jutra, pas odlazi do Reneine kuće, uzima njenu listu za kupovinu, a onda je u ustima donosi do Karen. Potom odlaze u kupovinu, a onda požrtvovani pas sa kesama sa namirnicama ponovo odlazi do kuće bolesne žene i dostavlja joj ih.

Sve ovo počelo je kao mali test, ali je pas ubrzo pokazao zavidnu veštinu i volju u tome da pomaže bolesnoj ženi.

Rene je navela da je Karen sjajna komšinica koja pazi na nju i da u početku nije verovala da kada je videla psa kako uzima njenu šoping listu.
- On kao nagradu dobija svoje poslastice i to ga dodatno motiviše. On je za mene veoma poseban i ne znam šta bih bez njega - rekla je za ABC News


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxs

pre 4 godine

Ta mala bica nam toliko daju ljubavi da bih trebali cuvati kao zenicu oka .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija