• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

19:24

KNEDLA U GRLU! Pas je SHVATIO da je NAPUŠTEN - Njegov IZRAZ LICA BOLI sve ljubitelje životinja! (VIDEO)

Zanimljivosti

KNEDLA U GRLU! Pas je SHVATIO da je NAPUŠTEN - Njegov IZRAZ LICA BOLI sve ljubitelje životinja! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo je jedna tužna priča o tome kako je jedna porodica ostavila svog psa u skloništu, a on je bio toliko iznenađen i tužan da je napravio takav izraz lica, koji mnogo boli…

Elektra je kučka stara dve godine koja je ostala sama i završila u Inland Vallery Humane Society skloništu u Kaliforniji. Njen izraz lica govori više od hiljadu reči – shvatila je da su je napustili i da se njena porodica nikad više neće vratiti. Tužna je činjenica da premalo ljudi shvata koliko se njihove životinje loše osećaju nakon što ostanu same.

Foto: printscreen facebook

Promena u Elektrinom izrazu lica od trenutka kada je tek stigla pa sve do tužnog lica kada je zatvorena u svoj kavez je zaista dirljiva i srceparajuća. Nakon vrlo kratkog vremena je shvatila šta se dogodilo.

Pogledajte snimak:

 

 

Electra je ipak pronašla svoju novu porodicu i dobila priliku za srećan život. Ovo je još jedan dokaz da i tužne priče mogu imati srećan kraj!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mimi

pre 4 godine

Dusa draga. Nadam se da je sada srecan i voljen razigran pas. :-)

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Svaki put kad vidim napuštenog psa (psa ,,lutalicu''), njegovom bivšem vlasniku i svima koje vlasnik voli poželim sve najgore, i ne stidim se što to želim.

Masa

pre 4 godine

Treba da se stidis,primitivci,niko nezna zasto je neko primoran da ovako uradi.Na kraju krajeva nije i9zbacen na ulicu vec u skloniste gde ima negu i paznju.Sta mislis kad bi tebe i tvoje prokleli svi koji ovo procitaju,razmisli malo.

Nataša

pre 4 godine

Duša mila prestravljena! Kako uplašeno maše repićem. Srce mi se steglo, ali kada sam pročitala da je našla bolje ljude - kakvo olakšanje! Još jedan srećan kraj, hvala bogu! Da je živa i zdrava i srećna sto godina!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija