• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

14.04.2020

07:24

DA LI SE OVA MAČKA PENJE ILI SILAZI NIZ STEPENICE? Slika koja je zaludela svet, a odgovor govori VAŽNU ISTINU O VAMA

Zanimljivosti

DA LI SE OVA MAČKA PENJE ILI SILAZI NIZ STEPENICE? Slika koja je zaludela svet, a odgovor govori VAŽNU ISTINU O VAMA

Podeli vest

Ova mačka otriće vam dosta toga o vama.

Ova optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete videti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dole, zavisno od vaše perspektive, a otkriće jeste li optimista ili pesimista, prenosi The Mind’s Journal.
 

Ako ste videli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svuda vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji od ostalih, vi ćete uvek biti bolji i truditi se da budete što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste videli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svet. Vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših ličnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled prema svetu. Vrlo teško se otvarate drugim ljudima i ne verujete im lako, pre svakog delovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni i skeptični prema osobama koje su, prema vašem mišljenju, predobre. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško prevariti ili zavesti.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Нисам песимиста, али мачка силази низ степенице. Види се по фалцу на степеништу.

ana

pre 3 godine

bas tako falc se stavlja iznad stepenica da se ne prlja zid i to celom širinom stepenice . Da nije toga ne bismo znali.

Srba

pre 3 godine

Па није баш да је свуда потребан психолог. Чиста логика без непотребног филозофског "фитиљења" јер машка СИЛАЗИ низ степенице.

deja

pre 3 godine

Resenje: Macka silazi. Obrazlozenje: Celo i ivicu stepenika je moguce videti samo s prednje strane (u ovom slucaju i iz zablje prespektive - dna stepenica) . @bes psihologiju (pesimist-optimist), samo LOGIKA.

djopla

pre 3 godine

Ako ste videli da se macka penje uz ztepenice mozda je vreme da posetite ocnog lekara

Dragče

pre 3 godine

Priča je bez veze. JASNO se vidi da mačka SILAZI, jer da se penje "gazište" bi moralo da bude ravno. Pošto gazište ima ispred ivice stepenika izbočinu, to znači da je to deo gazišta stepenika niz koje mačka silazi! Bez dileme!!!

_79_

pre 3 godine

Evo ja već pola sata gledam sliku, mačka se ne pomjera nigdje? ? Nit' se penje, nit' silazi..

Ja

pre 3 godine

Nijedna mačka ne ide unazad. A naročito niz stepenice

Marko

pre 3 godine

Svaki fotograf ce ovde saznati da je pesimista.

Goxxxy

pre 3 godine

Ja glupog texta,majko moja...Sad smo svi pesimisti,mrzimo ceo svet sto vidimo "malo" bolje od ostalih???Macka SILAI niz stepenice,to vide svi "normalni" ljudi,ne pesimisti!!!

Nikola

pre 3 godine

Macka se penje!!! Jer se vidi put na donjem delu !! Ako bi silazila , gore bi se video plafon ili nebo sta god... Ne mozes da vidis put gore ako macka silazi Veoma logicno

Darko

pre 3 godine

Svaki građevinar će biti pesimista po vama. Lepo se vidi zub koji služi za kraj, završetak stepenice i vidi se samo sa donje strane. Malo se spremite bolje sledeći put.

SVessna

pre 3 godine

Moj prvi utisak je bio da se penje, jer ide ka meni, a ja sam gore. Međutim, na drugi pogled, videla sam da joj je zadnji deo leđa podignut iza glave, znači spušta se, a da se penje taj se deo ne bi video, ne računajući rep. Dakle, ipak silazi. I dalje ide ka meni, jer ja sam prva sišla.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija