• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nationalgeographic.rs

12.05.2020

19:14

IMATE MIŠEVE U DOMAĆINSTVU - Evo kako da ih uhvatite U ZAMKU, a da izbegnete da ih OTRUJETE! LAKO JE!

Zanimljivosti

IMATE MIŠEVE U DOMAĆINSTVU - Evo kako da ih uhvatite U ZAMKU, a da izbegnete da ih OTRUJETE! LAKO JE!

Podeli vest

Morate biti malo kreativni, nemojte ih ubiti!

Imate miševe u domaćinstvu i ne znate kako da ih se rešite, a želite da izbegnete zamku trovanjem.
U nastavku možete pročitati kako da uhvatite miša, a da ga ne ubijete.

Kofa i kašike

Jedno posebno pametno rešenje zahteva samo veliku kofu, kašiku i nešto putera od kikirikija. Stavite malu količinu putera na dršku kašike i namestite kašiku tako da balansira na radnom delu (glava kašike na radnom delu, a drška na ivici). Postavite kofu ispod drške. Kada miš krene ka puteru, upašće u kofu zajedno sa kašikom.

(VIDEO) ČUDO NEVIĐENO! Nasred DŽUNGLE napravio OVO - da NE POVERUJEŠ!

Kofa i karton

Ukoliko vam se ne sviđa ideja da glodari dodiruju vaš escajg, možete napraviti sličnu zamku koristeći bilo koji materijal, poput kartona koji ostane nakon što potrošite rolnu toalet papira. Princip je isti kao gore.

Kofa i plastična flaša

Foto: pexels.com


Ukoliko ne želite da svaki put iznova nameštate zamku pokušajte sa ovim metodom. Postavite plastičnu flašu iznad kofe, tako da može da se okreće. Oko flaše postavite puter i kada miš krene da ga uzme upašće u kofu.

ČUDO! Litija sa moštima SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG davne 1996. godine pratio je KONJ! Kaskao je iza SANDUKA, svi su ga POSMATRALI! (VIDEO)

Kada uhvatite miša u zamku, evo koji je naredni korak! 

Najteži deo hvatanja miševa ili pacova je šta posle raditi sa njima. Jednom kada miš markira svoju teritoriju, on može pronaći način da se tu vrati i sa veoma velike udaljenosti. Ukoliko planirate da oslobodite jednog negde blizu vašeg doma, postarajte se da pronađete i zapečatite ulaz iz kog je prvobitno došao ili ćete imati ponovnog gosta veoma brzo.

Foto: pexels.com

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija