• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2020

08:22

(VIDEO) Pas je stao ispred televizora, a kada je ugledao jedan prizor, uradio je NEVEROVATNU STVAR

Zanimljivosti

(VIDEO) Pas je stao ispred televizora, a kada je ugledao jedan prizor, uradio je NEVEROVATNU STVAR

Podeli vest

Kada je Anđela Labat na društvene mreže postavila snimak svog psa Brona i sina kako se igraju, nije ni slutila kako će se sve to završiti.

Snimak na kome se vidi kako se njih dvojica igraju oduševio je njene pratioce i postao veoma popularan, a ubrzo ga je primetila i lokalna televizija koja je odlučila da ga objavi.

 


Baš u tom trenutku, pas je bio ispred televizora, a kada je video sebe i dečaka na ekranu, malo je reći da se oduševio. Ustvari, skroz je odlepio i počeo da skače prema ekranu.

 

 


Njegova vlasnica je sve to snimala pa je i ovaj video objavila na društvenim mrežama, koji je takođe oduševio pratioce.
Ovaj pas je baš rešio da bude zvezda!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Koja glupost, oduševio se kada je video sebe i dečaka, i zbog toga skače. Ko se imalo razume i poznaje pse, reći će da pas reaguje zbog toga što je video drugog psa. Zar mislite da je on prepoznao sebe na snimku pa reaguje, svašta ha ha ha ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija