• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Krstarica

30.05.2020

22:31

POKAZATELJ ZDRAVIH AMBICIJA! Evo šta OBLIK NOSA otkriva o vama!

Zanimljivosti

POKAZATELJ ZDRAVIH AMBICIJA! Evo šta OBLIK NOSA otkriva o vama!

Podeli vest

Što je nos manji, manja je i težnja za vodećim položajem...

Da li ste "vlasnik" velikog nosa? To znači da imate snažnu potrebu za dominacijom i demonstracijom moći. Evo šta oblik nosa govori o našoj ličnosti!

Foto: Shutterstock

Ego vam je u srazmeri sa ovim delom tela, kao i potreba da naređujete, a nikako da budete neko ko izvršava nečije naredbe ili želje.

Što je nos manji, manja je i težnja za vodećim položajem, smanjuju se i ambicije, ali zato raste želja za poslovima u kojima se traže mašta i kreativnost. Takve osobe ne vole rutinu, a rado pomažu slabijim od sebe.

Dug nos je pokazatelj jakog instinkta, zdravih ambicija i tendencije ka poslovnim uspesima, a kratak nedostak snage za takmičenje i dokazivanje, ali i postojanja generalno dobrih namera i osetljivosti.

KOJE DRVO BISTE POSADILI U SVOM DOMU? Izaberite jedno i otkrijte nešto što o sebi NISTE ZNALI!

A evo kako nas još razotkriva centralni deo lica:

Prćast
Osobe sa ovakvim nosem je nekako teško ne voleti, jer su slatke, simpatične, vesele i dečji drage. Svi vole da budu u njihovom društvu, zbog beskrajnog optimizma koji emituju.

Orlovski
Nije lako biti u prisustvu ljudi sa orlovskim nosem, jer su vrlo ambiciozne i ne vole da se neko nađe na njihovom putu. Važno im je da vide da ih drugi poštuju i da ih doživljavaju kao autoritet. Drugačije ne znaju da funkcionišu.

Foto: Shutterstock

Širok
Ako je vaš nos "pun", "mesnat", onda ste neko ko je brižan i posvećen u partnerskim odnosima, a u poslovnim brzomisleći. Ponekad planete na prvu loptu, pa delujete agresivnije nego što stvarno jeste.

Grčki
"Nose" ga inteligentne, samosvesne, odmerene i stabilne osobe, na koje drugi uvek mogu da se oslone, jer su odgovorne i u kriznim situacijama nikada ne paniče. Klasično ravan nos je pokazatelj nadahnutih ličnosti koje osećanja retko pokazuju.

Egipatski
Dugačak nos sa velikim "proširenjem" na kraju otkriva radoznalu i sposobnu osobu, koja svakom problemu pristupa na nov, interesantan način. Harizmatična je, kreativna, fleksibilna i avangardna.

Rimski
Za osobe sa širim nosem koji na kraju ima kvrgu se kaže da su izuzetno ambiciozne, sposobne i racionalne. Poseduju osobine i veštine vođe. Nikada ne srljaju, već uvek dobro razmisle pre nego što donesu konačnu odluku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija