• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mitrovica.info/informer.rs

05.06.2020

20:34

PEVALJKE I POLUGOLE IGRAČICE! Evo kako izgleda VAŠAR U RUMI, nekada su se tu prodavali KONJI, a danas SU ONE GLAVNA ATRAKCIJA! (VIDEO)

Zanimljivosti

PEVALJKE I POLUGOLE IGRAČICE! Evo kako izgleda VAŠAR U RUMI, nekada su se tu prodavali KONJI, a danas SU ONE GLAVNA ATRAKCIJA! (VIDEO)

Podeli vest

Kičeraj...

Tradicionalni rumski vašar, posle dvomesečne pauze usled epidemije koronavirusa, juče je ponovo održan. A svako ko je makar jednom bio na rumskom vašaru, zna da je to manifestacija koja se pamti – za sva vremena!

GLUMAC TRPEO UŽASNE BOLOVE! STRŠLJEN GA UJEO ZA MUŠKOST: "Jedva sam ostao živ, nije šala!" Evo šta se desilo...

 

NE VERUJTE SVEMU ŠTO VIDITE! Ovih 8 FOTOGRAFIJA dokazuju da su Instagram, Fejsbuk i ostale društvene mreže - LAŽ!

I dok je nekad ovaj vašar bio idealno mesto za pokazivanje mladića i devojaka za ženidbu i udaju, za prodaju konja i muziku, danas je stecište kiča, šunda, hrane i izobilja pića uz igračice, naročito u večernjim i noćnim satima.

Na Jutjubu i društvenim mrežama može se pronaći čitav niz video zapisa sa rumskog vašara, a glavne zvezde na njima su upravo oskudno obučene igračice.

Tako je i ovaj video pokazao pravi haos na ovom vašaru.

Naime, na snimku se vidi šator ispod kojeg se čuje narodna muzika, a goste za stolovima zabavljaju oskudno obučene igračice. One, samo u donjem vešu sa dodatnim modnim aksesoarima u vidu kombinezona koji su pocepani, njišu kukovima i tako zabavljaju masu.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija