• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2020

06:30

BIZARNO I DOSAD NEVIĐENO! Muškarac KROZ PE*IS UGURAO 60 CENTIMETARA KABLA U BEŠIKU iz zadovoljstva - Doktor se HVATAO ZA GLAVU!

Zanimljivosti

BIZARNO I DOSAD NEVIĐENO! Muškarac KROZ PE*IS UGURAO 60 CENTIMETARA KABLA U BEŠIKU iz zadovoljstva - Doktor se HVATAO ZA GLAVU!

Podeli vest

To mu je pričinjavalo zadovoljstvo!

Indijac (30) zbog seksualnog zadovoljstva sebi u utrobu ugurao kabl punjača za telefon. Posle pet dana dobio toliko jake bolove da je morao u bolnicu, gde su ga lekari operisali i tako mu spasli život.

SVI GA ZNATE IZ DOMAĆIH SERIJA, a malo ko zna da je ovaj GLUMAC rođeni BRAT legendarnog Nikole Simića!

Neimenovani Indijac (30) ugurao je sebi u bešiku čak 61 centimetar dug kabl punjača za telefon, i to kroz penis! Zbog jakih bolova u stomaku morao je da ode u bolnicu, gde su ga lekari operisali i izvadili kabl ne bi li mu spasli život. Pacijent je posle svega priznao da je strano telo ugurao sebi u utrobu radi seksualnog zadovoljstva?!

Foto: Printscreen You Tube

 

Doktor Valijul Islam iz bolnice u Asamu na severoistoku Indije, koji je primio muškarca s bolovima u stomaku, ispričao je da ga je pacijent u početku lagao. 
- Žalio se na jake bolove u stomaku, a kad sam ga pitao da li je nešto pojeo što mu nije prijalo, rekao je da je pre pet dana progutao slušalice mobilnog telefona. Dali smo mu laksativ kako bi izbacio te slušalice iz creva, međutim, u nekoliko stolica koje je imao nije izašlo ništa - rekao je dr Islam. 

On je dodao da mu je tada muškarac postao sumnjiv, te je pomislio da laže. 
- Snimili smo mu stomak rendgenom i uradili endoskopiju, te smo tako utvrdili da mu se u bešici nalazi sklupčani kabl. Odmah smo ga uveli u salu i operasili - priča doktor. 
Prema njegovim rečima, svi u operacionoj sali bili su iznenađeni kad su iz bešike izvadili kabl punjača za telefon dužine 61 centimetar.
- Radim operacije skoro svaki dan u poslednjih 25 godina. Ovako nešto sam prvi put video - istakao je dr Islam. 

ANKETA! Biramo OMILJENOG SRPSKOG GLUMCA - Jedva smo izdvojili NJIH 10 koje muškarci CENE, a žene ZA NJIMA LUDE!

Muškarac je, kad je došao svesti posle operacije, priznao da je gurao kabl u penis radi seksualnog zadovoljstva. Rekao je da nije imao nameru da ga u potpunosti ugura u bešiku, već da je hteo da ga povuče za jedan kraj i izvadi, ali da mu to nije pošlo za rukom.

Foto: Printscreen You Tube

- Čitao sam o tome da ljudi ubacuju razne stvari u penis radi seksualnog zadovoljstva, ali dosad nisam imao prilike da to lično i vidim. Pacijentu sam preporučio da se javi psihijatru jer jedino on može da mu pomogne posle ovoga - kazao je dr Islam. 

Muškarac je posle operacije pušten kući, gde se oporavlja. Međutim, njegov lekar kaže da nije siguran da pacijent neće ponoviti neku sličnu stvar ukoliko ne bude otišao na psihijatrijsko lečenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija