• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun/informer.rs

15.06.2020

11:56 >> 11:57

ČUDESNA TRANSFORMACIJA! Uspela je da skine 92 kg i danas je 'bomba' (FOTO)

Zanimljivosti

ČUDESNA TRANSFORMACIJA! Uspela je da skine 92 kg i danas je 'bomba' (FOTO)

Podeli vest

Novozelanđanka iz Oklanda imala je 167 kilograma. Odlučila je da smrša, a potom je otišla na operaciju uklanjanja viška kože. Sad je neprepoznatljiva i ima 75 kilograma

Simon Anderson (29) odlučila je da smrša 2014. godine. Imala je 167 kilograma, a danas ima 75, piše The Sun.

OD MALENA JE BIO UPEČATLJIV! Žika Todorović je sa TRI GODINE imao PRVU ULOGU u filmu! Pogledajte KOLIKO JE BIO SLADAK! (FOTO)

SAD ZNAMO NA KOGA JE SLOBODA LEPA! Mićalovićka okačila FOTKU SA MAJKOM - Baš liče, a izgleda VRLO MLADOLIKO!

Odlučila je da više radi na sebi u teretani, ali je otišla i na operaciju koja je uključivala operaciju želuca, uklanjanje viška kože kao i postavljanje filera u usne i na lice.

 

 

Kaže da je poslednjih šest godina za nju bilo nadprirodno iskustvo. Upoređujući svoj život pre i nakon transformacije, priseća se kako je jedva mogla da hoda.

- Šetnja od 20 minuta bi me iscrpela. Jela sam samo prerađenu i brzu hranu. Do danas sam izgubila 92 kilograma i redovno treniram. Jedem uravnoteženo i uvek se trudim da jedem svežu hranu, a uživam promatrajući kako iz dana u dan postajem sve snažnija - rekla je.

 

 

Dodala je kako se uvek osećala lepo i samouvereno, a razlika između pređašnjeg i sadašnjeg života je u tome što je sad svesna da će imati dug i zdrav život.

OVO JE SIN NAŠEG POPULARNOG GLUMCA! Reditelj je, a njegov OTAC je zabranio ŽENI DA RADI OVO - Cela porodica se bavi GLUMOM!

 

 

- Težina me nikad nije definisala kao ženu, i dalje sam bila optimistična i rado sam izlazila, bila sam organizovana, ali težina je limitirala život kakav sam mogla da živim. Operacija želuca mi je spasila život. Ne verujem da bih danas bila živa da nisam bila na toj operaciji. To mi je dalo mogućnost da promenim način kako jedem i promenim svoj režim fizičke aktivnosti. Operacija nije konačno rešenje, ali dala mi je priliku za novi početak i da napravim dugoročne promene u svom životu s kojima sam uspela da održim novu liniju i zdravlje - rekla je.

 

 

Operacija uklanjanja viška kože trajala je devet sati. Koža joj je uklonjena sa stomaka i podignute su joj grudi. Danas je influenserka i motivacioni govornik, a na Instagramu je prati više od 313.000 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija