• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: noob.ba/Informer.rs

15.06.2020

21:11

PRODAJE PRLJAVE GAĆE NA INTERNETU I OD TOGA ŽIVI KAO CAR! "Što smrdljivije, to bolje" tvrdi bivša balerina! Evo ko su joj mušterije...

Zanimljivosti

PRODAJE PRLJAVE GAĆE NA INTERNETU I OD TOGA ŽIVI KAO CAR! "Što smrdljivije, to bolje" tvrdi bivša balerina! Evo ko su joj mušterije...

Podeli vest

Pronašla unosan posao

Bivša balerina otkrila je da zarađuje 75.000 funti mesečno, što je oko 83.000 evra.

Yaela Vonk je rođena u Španiji i pohađala je prestižnu baletsku školu, a onda je preko noći odustala od plesa i počela da kači svoje provokativne fotke na društvene mreže, a onda se dosetila da bi možda mogla da počne da prodaje donje rublje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photoshoot with @zoltanveghphotography Mallorca

A post shared by Yaëla Vonk (@yaela_vonk) on Jun 7, 2020 at 2:18am PDT

 

Ta ideja je naišla na veliko interesovanje, jer se nije radilo o običnom donjem rublju, već nošenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lol ?

A post shared by Yaëla Vonk (@yaela_vonk) on Jun 11, 2020 at 5:08am PDT

 

Ona tvrdi da joj je tokom pandemije naglo skočila zarada tako da sada sebi može da priušti čak i kuću.

- Moji obožavatelji vole moje prljavo donje rublje, ludi su čak i za čarapama, posebno ako smrde. Što smrdljivije, to bolje. Više mi ni ne treba mašina za veš - samo isprljam odeću, pošaljem je i onda kupim novu - otkrila je Yaela za Mirror.

Kako kaže, najčešće su njene mušterije sredovečni muškarci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I can’t go to the studio, I use this as my ballet bar ??

A post shared by Yaëla Vonk (@yaela_vonk) on Jun 7, 2020 at 6:24am PDT

 

Foto: printscreen Instagram video yaela_vonk

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Svasta . Eto kakvih sve bolesnika ima na svetu a gde sve ovo vodi , to je prica za sebe . Kuku lele

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija